«Μη Τραυματική» Αναίμακτη Μέθοδο Eξαγωγή Φρονιμίτη, “Atraumatic extraction of wisdom tooth”
Η εξαγωγή του φρονιμίτη μου με την “Μη Τραυματική – αναίμακτη μέθοδο” μ’ άφησε άφωνη. Δεν κατάλαβα τίποτα, όλα έγιναν με μία ήρεμη, διαδικασία που δεν περιείχε αίμα, θόρυβο & πόνο.

Για περισσότερες λεπτομέρειες ακούστε τον ίδιο τον Δρ. Σαπουντζή, ώστε εάν ποτέ χρειαστεί να κάνετε εξαγωγή δοντιού να αναζητήσετε οδοντιάτρους που γνωρίζουν αυτήν την μέθοδο!

Bεβαίως τα επιθέματα βοήθησαν στην γρήγορη αποκατάστη μέσα σε ούτε 2 ημέρες και στην διαχείριση του πόνου, ο τέλειος συνδυασμός, Wow!!

https://youtu.be/KuJNP7mmowY

Day 1

Προετοιμασία για εξαγωγή φρονιμίτη με patch πριν την επίσκεψη στον οδοντίατρο! O Γιατρός μου είχε πει να πάρω αντιβίωση πριν την εξαγωγή, όμως εγώ αποφάσισα με δική μου ευθύνη να φορέσω  2 aeon patch (αντιφλεγμονώδη) & 1 γλουταθειόνη, γιατί δεν παίρνω εύκολα αντιβίωση!!

Day 2

Η εξαγωγή του φρονιμίτη μου με την ΑΝΑΙΜΑΚΤΗ ΜΈΘΟΔΟ, μ’ άφησε άφωνη. Μπράβο στον γιατρό μου τον Δρ. Αλέξανδρο Σαπουντζή. Δεν κατάλαβα τίποτα, όλα έγιναν με μία ήρεμη, διαδικασία που δεν περιείχε αίμα, θόρυβο & πόνο.

Επειδή δεν παίρνω εύκολα αντιβίωση με δική μου ευθύνη έβαλα patch (aeon, glutathion, IW tan, EE tan) αμέσως μόλις πήγα σπίτι. Το βράδυ κανονικά με το patch της μελατονίνης “silent night” και ξύπνησα σήμερα το πρωί, χωρίς πόνο ευτυχισμένη και με ευγνωμοσύνη στον Θεό για την σωστή επιλογή.

Υπάρχουν πολλοί λόγοι γιατί δεν παίρνω εύκολα αντιβίωση.”Τα αντιβιοτικά συγκαλύπτουν τα συμπτώματα της λοίμωξης, ενώ παράλληλα δίνουν την εντύπωση ότι ο ασθενής θεραπεύτηκε, ενώ ουσιαστικά η υγεία του επιδεινώθηκε. Τα αντιβιοτικά δημιουργούν άριστες προϋποθέσεις για την ανάπτυξη χρόνιων παθήσεων”.

Για περισσότερα περί αντιβίωσης:http://www.bioathens.com/doste-megali-prosochi-des-ti-prokaloun-i-antiviosis-sto-soma-sou/

Day 3
Σήμερα, Τρίτη Ημέρα μετά την εξαγωγή του φρονιμίτη μου, ξύπνησα με μία καρνοσίνη & ένα Aeon στο μάγουλο για προληπτικούς λόγους και βεβαίως με το patch της μελατονίνης «silent night” και ένα Αeon στο μέτωπο για brain balance και τέλος, ΕΤΟΙΜΗ για μία όμορφη και αισιόδοξη ημέρα γεμάτη ευγνωμοσύνη. Οι εμπειρίες της ζωής μας διδάσκουν και ποιος δεν χρειάζεται μαθήματα;