Μία καλή συνήθεια είναι να παρακολουθούμε συστηματικά τους δείκτες των εργαστηριακών μας εξετάσεων με την βοήθεια του γιατρού για να πανηγυρίζουμε ή να προσέχουμε τα επόμενα βήματα της καθημερινότητας μας, patching, διατροφή, άσκηση & θεραπευτική αγωγή όπου χρειάζεται με την βοήθεια του γιατρού μας.

Σήμερα, πανηγυρίσω τους δείκτες της DHEA, 99,4 mg/dl τιμές διαφοράς εργαστηρίου (33.6-78.9).

Η DHEA είναι η ορμόνη της νεότητας, σύμφωνα με τις επιστημονικές καταγραφές.

Τα αποτελέσματα αυτά δεν ήρθαν τυχαία. Ήρθαν με την βοήθεια του Aeon Patch, των βλαστοκυττάρων & των άλλων επιθεμάτων που χρησιμοποιώ σε φάσεις υγείας, αλλά σε καθημερινή βάση.

έκαναν την διαφορά & αυτό απεικονίζεται στην εργαστηριακές μου εξετάσεις.

Για την DHEA, διαβάστε το παρακάτω, άρθρο:

DHEA: Ενεργοποιήστε την ορμόνη που νικά στρες και γήρανση

Η ορμόνη δεϋδροεπιανδροστερόνη, DHEA εν συντομία, παράγεται φυσικά στο ανθρώπινο σώμα και έχει αντιγηραντική και χαλαρωτική δράση.

Η στεροειδής ορμόνη DHEA παράγεται στα επινεφρίδια, δύο μικρούς αδένες που βρίσκονται ακριβώς επάνω από τα νεφρά, τα αναπαραγωγικά όργανα και τον εγκέφαλο. Η παραγωγή της ορμόνης κορυφώνεται στην ηλικία των 30 ετών και στη συνέχεια σταδιακά επιβραδύνεται.

Η DHEA ή δεϋδροεπιανδροστερόνη, μερικές φορές αναφέρεται ως η «μητέρα ορμόνη», επειδή το σώμα τη μετατρέπει σε δύο άλλες γνωστές στεροειδείς ορμόνες, τα οιστρογόνα και την τεστοστερόνη. Επειδή η DHEA χρησιμοποιείται για την παραγωγή αρσενικών και θηλυκών ορμονών, έχει αναπτύξει μια φήμη ως μια πραγματική πηγή της νεότητας.

Τελομερή: Ο πιο Ακριβής Δείκτης Νεότητας και Μακροζωίας

Τα επίπεδα DHEA είναι χαμηλότερα από το φυσιολογικό σε άτομα με νεφρική νόσοδιαβήτη τύπου 2, ανορεξία, νόσο Addison και AIDS. Πιστεύεται ότι ορισμένα συνταγογραφούμενα φάρμακα που χρησιμοποιούνται για τη θεραπεία αυτών των διαταραχών, όπως η ινσουλίνη, τα κορτικοστεροειδή, τα οπιούχα, και η δαναζόλη, μπορεί να καταστείλουν την παραγωγή της DHEA στο σώμα.

Προκαταρκτική έρευνα δείχνει ότι η DHEA μπορεί όντως να βοηθήσει τη θεραπεία ή την πρόληψη των ασθενειών αυτών. Οι άνθρωποι που σήμερα λαμβάνουν αυτά τα φάρμακα μπορεί να θέλουν να συμπληρώσουν DHEA, αλλά όχι χωρίς προηγούμενη συζήτηση με τους γιατρούς τους.

 

 

Η DHEA μπορεί πράγματι μια μέρα να αποδειχθεί ότι είναι ένα θαυματουργό φάρμακο.

Έχουν υπάρξει πολλές μικρές μελέτες που δείχνουν ότι η DHEA μπορεί να βοηθήσει τη θεραπεία διαφόρων παθήσεων, όπως η νόσος του Crohn, η κατάθλιψη της εμμηνόπαυσης, η μυοτονική δυστροφία, ο ακανόνιστος έμμηνος κύκλος, η σχιζοφρένεια και η στυτική δυσλειτουργία, για να αναφέρουμε μερικές.

Η DHEA επίσης σήμερα μελετάται για πιθανή χρήση της ως θεραπεία για αυτοάνοσες ασθένειες, όπως το σύνδρομο της χρόνιας κόπωσης και ο λύκος. Προκαταρκτικές μελέτες φαίνεται να υποστηρίζουν την πεποίθηση ότι η DHEA μπορεί να ενισχύσει σημαντικά το ανοσοποιητικό σύστημα.

Τα συμπληρώματα DHEA λέγεται ότι βοηθούν στην ανάπτυξη των μυών, στην επιτάχυνση του μεταβολισμού, την αύξηση της λίμπιντο και στην πρόληψη μιας σειράς καταστάσεων που σχετίζονται με τη γήρανση, συμπεριλαμβανομένης της οστεοπόρωσης, της αρθρίτιδας, της σκλήρυνσης των αρτηριών και του καρκίνου.