Αγαπημένοι Lifers,

Η γνώση είναι το κλειδί για να λύνουμε σχεδόν όλα τα προβλήματα που μας απασχολούν.

Για τον λόγο αυτό σας στέλνω το ΔΩΡΟ μου, το πρώτο συνοπτικό μάθημα της εκπαίδευσης της Επιστημονική Ομάδας του Betty Aslanis Training Team για τα επιθέματα Φωτοθεραπείας της LifeWave.

Η φωτοθεραπεία της Lifewave είναι μία καινούργια τεχνολογία που ενεργοποιεί όλους τους θεραπευτικούς μηχανισμούς του σώματος που κοιμούνται!  Πως το πετυχαίνει αυτό;

Mε τα patches & όχι με χημικές ουσίες, όπως έχουμε συνηθίσει!

Επιδρά με εξαιρετικό τρόπο στα συμπτώματα της παθολογίας με αποτέλεσμα την βελτίωση της υγείας σε όλα τα οργανικά συστήματα, όπως αυτό του εγκεφάλου.

Πρόκειται για μία καινούργια τεχνολογία που μπορεί να αλλάξει την ποιότητα ζωής των ανθρώπων.

Σε αυτήν την εκπαίδευση, έμπειροι patchers – γιατροί, μοιράζονται τις γνώσεις τους. Θα τους ακούσετε να μιλούν για τα περιστατικά τους & να απαντούν στις ερωτήσεις μου.

Στην εκπαίδευση αυτή, συμμετέχουν:
Eλένη Σακοράφα -Αναισθησιολόγος – βελονίστρια, Κλειώ Γκομόζια – Οδοντίατρος & καθηγήτρια βελονισμού, Κατερίνα Κουφού- Ειδικός Παθολόγος,  Αντωνία Μουτάφη – Δρ. Κλινικός Διατροφολόγος, Νίνα Παπαδοπούλου – Ενεργειακή Θεραπεύτρια, Πόπη Κεφαλούκου – Λογοθεραπεύτρια, Βασίλης Δρίβας – Ομοιοπαθητικός Ιατρός, Δημήτρης Γιαμαλής – Εδικός Παθολόγος – Διαβητολόγος & Σταύρο Καλαφάτη, Φυσιοθεραπευτής – Βελονιστής, Patrick M. Hester – Phototherapy Patch Expert

Για να παρακολουθήσετε το σεμινάριο αυτό δεν χρειάζεται να έχετε προ-απαιτούμενες γνώσεις βελονισμού.
Το μάθημα αυτό θα διαρκέσει 1 ώρα & 45 λεπτά & είναι μία προσφορά σε όλους εσάς, που είστε οι εκλεκτοί καλεσμένοι μου & αποδέκτες του Newsletter που λαμβάνετε κάθε φορά.

Θα μάθετε τι κάνουν τα επιθέματα, το κάθε ένα ξεχωριστά, και πώς να τα εφαρμόζετε επάνω σας.

Το Βetty Aslanis Training Team είναι μία ομάδα εκπαίδευσης της τεχνολογίας Lifewave απαρτίζεται από επιστήμονες όλων των ειδικοτήτων, αλλά & καθημερινούς ανθρώπους με ολιστική προσέγγιση στην υγεία, συνδράμοντας στο έργο των θεραπευτών.

H επιστημονική ομάδα του ΒΑΤΤ εκπαιδεύει γιατρούς – θεραπευτές με ολιστική προσέγγιση υγείας μέσω ηλεκτρονικής εκπαίδευσης που έχει δημιουργήσει, καταγράφοντας περιστατικά & μαρτυρίες.

Η επιστήμη της ΦΩΤΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ έχει αποδείξει ότι το ανθρώπινο σώμα είναι κατασκευασμένο σαν μία τέλεια μηχανή. Η μηχανή αυτή έχει όλους τους μηχανισμούς που χρειάζεται για  να μπορεί να το υποστηρίξει.

Το πρόβλημα είναι ότι όλοι αυτοί οι μηχανισμοί δεν είναι ενεργοποιημένοι.

Το κλειδί είναι να μπορέσουμε να ενεργοποιήσουμε όλους αυτούς τους μηχανισμούς που βρίσκονται μέσα μας.
Κρατάμε στο μυαλό μας ότι ο οργανισμός θεραπεύει αν του το επιτρέψουμε & τα patches, επιτρέπουν στον οργανισμό να κάνει αυτοίαση, του δίνουν την δυνατότητα να λύσει μόνος του τα προβλήματα του, γιατί απομακρύνονται οι αιτίες που δημιουργούν τα συμπτώματα.

Στην Lifewave δεν μιλάμε για ονόματα ασθενειών, αλλά για συμπτώματα, κάθε οργανισμός ανταποκρίνεται διαφορετικά σύμφωνα με την επιβάρυνση του.

Θα ακούσαμε ότι τα patches δεν είναι φάρμακα & δεν έχουν αλληλεπίδραση με καμία φαρμακευτική αγωγή, είναι ασφαλή & αποτελεσματικά μία συμπληρωματική αγωγή που προσφέρει θεαματικά αποτελέσματα που μπορεί να τα χρησιμοποιήσει ο ασθενής, αλλά ακόμα πιο στοχευμένα ο γιατρός patcher, γιατί θα δει ολιστικά το θέμα μας, βοηθούν πραγματικά σε μία αντιγήρανση του οργανισμού & επιβραδύνουν την εξέλιξη της νόσου.

Θα καταλάβετε γιατί τα καύσιμα του οργανισμού, αποτελούν την πρώτη ύλη που υπάρχει μέσα μας, που παίζει τεράστιο ρόλο στην καλή λειτουργία των patches, όπως και η άσκηση. Η καλή υγεία είναι ένας συνδυασμός πραγμάτων.

Θα μάθετε ότι τα patches ή επιθέματα, διεγείρουν βελονιστικά σημεία στο σώμα όπως ακριβώς γίνεται  και με τις βελόνες, αλλά τα επιθέματα εκπέμπουν συχνότητες διαφορετικές συχνότητες & είναι μιας χρήσης. Είναι ασφαλή, αποτελεσματικά & δεν έχουν καμία αλληλεπίδραση με καμία φαρμακευτική αγωγή & δεν θεωρούνται φάρμακα. Είναι μία συμπληρωματική αγωγή.

Η καινούργια συχνότητα που έχει εφεύρει ο David Schmidt είναι η συχνότητα των πεπτιδίων του χαλκού GHK-cu & AHK-cu με τα Χ39 & Χ49, ενεργοποιώντας τα δικά μας βλαστοκύτταρα!

Ο ιατρός κ. Βασίλης Δρίβας μας δηλώνει «Κάθε τοποθέτηση είναι και μία έκπληξη».

Ας, ξεκινήσουμε το 2024 με ένα πρωτόκολλο αποτοξίνωσης Y-AGE ή μήπως με το πρωτόκολλο ρύθμισης του βιολογικού μας ρολογιού ή μήπως με το πρωτόκολλο μείωσης του κοιλιακού λίπους ή μήπως με το πρωτόκολλο της λέμφου ή κάτι άλλο!

Εσείς τι θα θέλατε;;

Αποφασίστε, βάλτε στόχους & προχωράμε μαζί!

Εγώ και το ΒΑΤΤ είμαστε δίπλα σας.

ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ & ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ!

Με αγάπη,

Η φίλη σας,

Betty
Health Advocate & Phototherapy Patch Expert

Facebook
Instagram
Twitter
Youtube
F/Group
Blog