LIFEWAVE

H Lifewave, είναι μία εταιρία που έχει σαν ΑΠΟΣΤΟΛΗ να κάνει τον κόσμο πιο υγιή, αφιερωμένη στην κατασκευή φορητής τεχνολογία στην ΦΩΤΟΘΕΡΑΠΕΙΑ, πάνω από 16 χρόνια.

Η πρωτοποριακή τεχνολογία της LifeWave είναι μια από τις πιο καινοτόμες, φυσικές λύσεις που διατίθενται ΣΗΜΕΡΑ.

Τα επιθέματα φωτοθεραπείας LifeWave, αξιοποιούν τη δύναμη του φωτός, μια από τις αρχαιότερες μορφές ενέργειας του σύμπαντος.

Η επαναστατική φορητή τεχνολογία της LifeWave, δεν είναι μόνο για τους ανθρώπους αλλά και για τα ζώα. Tα ζώα, δεν λένε ψέματα!

Τα επιθέματα ΦΩΤΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ της LIFEWAVE, γνωστά ως Patches, είναι τα μοναδικά προϊόντα στον κόσμο που χρησιμοποιούν το ανθρώπινο σώμα ως ΠΗΓΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ. Όταν εφαρμόζεις το patch στο σώμα σου, το ενεργοποιείς, όπως ακριβώς συμβαίνει όταν τοποθετείς το ηλεκτρικό καλώδιο στην πρίζα ή όταν ανοίγεις τον διακόπτη. Πρόκειται για μία ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΠΑΝΤΕΝΤΑ, παγκοσμίως.

Τα Lifewave patches είναι Mη-Διαδερμικά αυτοκόλλητα επιθέματα, γιατί καμία ουσία ΔΕΝ εισέρχεται στο σώμα, δηλαδή τοποθετούνται και πάνω από τον γύψο.

Η σύνθεση των patches από οργανικά υλικά όπως: Αμινοξέα, Σάκχαρα και Σταθεροποιημένο Οξυγόνο, υλικά χαρακτηρισμένα από τον Αμερικανικό Οργανισμό Φαρμάκων ως ασφαλή & αποτελεσματικά.

Τα υλικά στα επιθέματα, σχηματίζουν υγρούς κρυστάλλους σε κλίμακα νάνο, που λειτουργούν σας μικρές κεραίες, όταν ενεργοποιούνται από το ανθρώπινο σώμα.

Αυτές οι μοριακές κεραίες, ενεργοποιούμενες από το ΔΙΚΟ μας ηλεκτρομαγνητικό πεδίο, μεταφέρουν συγκεκριμένες βιο-πληροφορίες που μεταδίδονται στο σώμα, προκαλώντας γρήγορα & με τον πιο ασφαλή τρόπο διάφορες βιοχημικές αντιδράσεις.

Συγκεκριμένα: Tην ισορροπία της ενέργειας, τη παραγωγή ενέργειας από το λίπος, την αύξηση των απαραίτητων συστατικών για τη σωστή λειτουργία των κυττάρων, τη μείωση των τοξικών τους φορτίων,  την ενεργοποίηση αντιοξειδωτικών & πεπτιδίων, όπως γλουταθειόνης, καρνοσίνης, μελατονίνης, ενδορφινών κ.α

Τελευταία, την ενεργοποίηση του πεπτιδίου του χαλκού, GHK-cu με το επίθεμα Χ39, ένα από τα μεγαλύτερα επιτεύγματα της LifeWave – μια σημαντική ανακάλυψη στην αναγεννητική επιστήμη και το πρώτο προϊόν στον κόσμο που ενεργοποιεί τα ΔΙΚΑ μας βλαστοκύτταρα, ανεξαρτήτου ηλικίας.

Απλούστερα, μπορούμε να πούμε ότι τα επιθέματα είναι σαν προγραμματισμένα ολοκληρώματα Η/Υ που χρησιμοποιούν ειδικές φόρμουλες, παράγοντας διαφορετικού μεγέθους βιολογικά μηνύματα, δηλαδή συχνότητες χαμηλού μήκους κύματος, ανάλογα με το επίθεμα που φοράμε, ακούγεται κάτι σαν επιστημονική φαντασία κι όμως είναι ΑΛΗΘΙΝΗ!

Ο καλύτερος χρόνος για να εκπαιδευτείτε μέσω Διαδικτύου ήταν χθες. Ο επόμενος καλύτερος χρόνος είναι ΣΗΜΕΡΑ.

Το μόνο που χρειάζεστε για να μάθετε τα επιθέματα ΦΩΤΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ της LifeWave, είναι ένας φορητός υπολογιστής & η προθυμία να καθοδηγείστε από μέντορες που έχουν δημιουργήσει & έχουν πετύχει στο “PATCHING”.

Η διαχείριση μιας διαδικτυακής επιχείρησης δεν είναι πια ένα όνειρο – είναι αναγκαιότητα.

H Φωτοθεραπεία της LifeWave

Πρόκειται για επιθέματα νανοτεχνολογίας βιολογικής διέγερσης σημείων του δέρματος, προκαλούν την έκχυση νευροδιαβιβαστών και ενδογενών μορίων μέσω συχνοτήτων φωτός συγκεκριμένου μήκους κύματος (φωτοθεραπεία).

Η ενεργοποίηση αναλγητικών και θεραπευτικών μηχανισμών του οργανισμού, μέσω εξωγενών τεχνικών όπως πίεση, βελόνες, βεντούζες και μόξα, είναι γνωστή από τα βάθη των αιώνων και καταγράφτηκε καλύτερα από τους πολιτισμούς της Ασίας και της Ανατολής. Θεωρίες εξήγησης της δράσης των τεχνικών αυτών, βρίσκονται σε βιβλιογραφίες άνω των 2000 ετών, όπου αντιμετωπίζονται συμπτώματα ασθενειών, βασισμένα στην παρατήρηση με πολύ καλά αποτελέσματα.

Σήμερα, η Νευροφυσιολογία εξηγεί την δράση αυτή π.χ. με την βοήθεια σύγχρονων μηχανισμών διάγνωσης, γνωρίζουμε πως το αυτόνομο νευρικό σύστημα αντιδρώντας σε ερεθίσματα από την περιφέρεια, ανταποκρίνεται μέσω του ενδοκρινικού και ανοσοποιητικού συστήματος.

Χιλιάδες μελέτες έχουν επιβεβαιώσει ότι η βιολογική διέγερση σημείων του δέρματος με μεγαλύτερη αγωγιμότητα, γνωστά ως σημεία βελονισμού, προκαλούν την έκχυση νευροδιαβιβαστών και ενδογενών αναλγητικών μορίων, που έχουν ως αποτέλεσμα ο ασθενής να βρίσκει ανακούφιση στον οξύ και χρόνιο πόνο ή την καλυτέρευση της υγείας του (ομοιόσταση).

Είναι δεδομένο ότι υπάρχουν φωτοευαίσθητες πρωτεΐνες που αντιδρούν σε διάφορα μήκη κύματος φωτός, και μελετώνται οι αντιδράσεις του ενδογενή μηχανισμού ελέγχου και απάντησης του οργανισμού όταν αυτός εκτίθεται σε σύγχρονες τεχνικές όπως φωτοθεραπεία με laser και υπέρυθρη ακτινοβολία (ακτινοθεραπεία, ραδιοθεραπεία).

Στον μηχανισμό αντίδρασης του οργανισμού σε φωτόνια στηρίζεται μια νέα τεχνολογία επιθεμάτων, που τοποθετούνται σε σημεία βελονισμού και ΜΗ, προάγοντας αποτελέσματα σε χρόνους που εκπλήσσουν τον ασθενή, αλλά και τον θεραπευτή.

Η τεχνολογία αυτή στηρίζεται στις αρχές του βελονισμού και της ομοιοπαθητικής, και είναι μη διαδερμικά (καμία ουσία δεν εισέρχεται στο σώμα). Τα επιθέματα περιέχουν οργανικούς νανο-κρυστάλλους, οι οποίοι όταν εκτίθενται στο υπέρυθρο φάσμα της ακτινοβολίας, που εκπέμπει ο οργανισμός, απορροφούν την ακτινοβολία αυτή, ενεργοποιούνται και εκπέμπουν μία νέα βελτιωμένη υπέρυθρη ακτινοβολία που εμπεριέχει συχνότητες βιοσυντονισμού.

Το εργαλείο για την ανακούφιση από τον πόνο

Επιθέματα νανοτεχνολογίας που προσφέρουν ανακούφιση στον χρόνιο πόνο, ένα επαναστατικό εργαλείο για την φυσικοθεραπεία.

Υπάρχουν Βιο-ηλεκτρικά κυκλώματα στο σώμα. Μόνο όταν στείλουμε ηλεκτρικό σήμα, έχουμε άμεσα αποτελέσματα στο σώμα, όπως με τα laser. Σήμερα υπάρχει καινούργια τεχνολογία που μπορεί να στείλει το ηλεκτρικό σήμα στο σώμα, χρησιμοποιώντας επιθέματα νανοτεχνολογίας διαφόρων συχνοτήτων, συγκεκριμένου μήκους κύματος φωτός, χωρίς καμία χημική ουσία να εισέρχονται στο σώμα (ΜΗ ΔΙΑΔΕΡΜΙΚΑ), μιας και ενεργοποιούνται από την θερμοκρασία του ανθρώπινου σώματος και όχι από μία ηλεκτρική πρίζα!

Οι διαφορετικές συχνότητες φωτός των επιθεμάτων προσφέρουν διαφορετικά θεραπευτικά αποτελέσματα στον οργανισμό και σε κάθε οργανισμό με «ταχύτητα φωτός»! Θεωρώντας, το σώμα σαν μία μπαταρία με θετική και αρνητική πολικότητα επεμβαίνουμε, συμπληρωματικά σε οποιαδήποτε θεραπευτική αγωγή, ενισχύοντας την φυσική ενέργεια του για αυτό-θεραπεία με καλύτερα κλινικά αποτελέσματα.

Ως γνωστόν, η ενυδάτωση βελτιώνει την ροή του ηλεκτρισμού στο σώμα. Οι επιστήμονες απέδειξαν ότι ηλεκτρικά ρεύματα, γνωστά σαν βιο-συχνότητες, κυκλοφορούν συνεχώς σ’ ολόκληρο το σώμα. Η αγωγιμότητα του ηλεκτρισμού στο σώμα μειώνεται όταν το σώμα είναι αφυδατωμένο. Τα κανάλια επικοινωνίας στο σώμα, οι μεσημβρινοί, είναι κανάλια από υγρούς κρυστάλλους φορτισμένα με ηλεκτρισμό, και η ενυδάτωση τους κρίνεται απαραίτητη για την ροή ενέργειας μέσα στο σώμα.

Αποτέλεσμα αυτής της μεθόδου είναι ο ασθενής να βρίσκει ανακούφιση από τον πόνο και να μπορεί να εκτελεί το ασκησιολόγιο της φυσικοθεραπείας του ευκολότερα, με μεγαλύτερο εύρος κινήσεων. Στις περισσότερες των περιπτώσεων ο αριθμός των συνεδρίων για αποκατάσταση μειώνετε έως και στο μισό.

Στην ομιλία θα παρουσιαστούν καταγεγραμμένα ανέκδοτα αποτελέσματα ασθενών, καθώς και θα δοθεί η δυνατότητα στους παρευρισκομένους να παρακολουθήσουν την ευκολία τοποθέτησης και αποτελεσματικότατα των επιθεμάτων σε περιπτώσεις πόνου που θα παρουσιαστούν κατά την διάρκεια της ομιλίας.

Από τον βελονισμό στα επιθέματα φωτοθεραπείας LifeWave

Η ενεργοποίηση αναλγητικών και θεραπευτικών μηχανισμών του οργανισμού με την βοήθεια της Νανοτεχνολογίας.

Τι είναι ο βελονισμός;

Σήμερα, σχεδόν 2 δισ. ανθρώπων εφαρμόζουν τις γνώσεις του βελονισμού ως το κύριο σύστημα αποκατάστασης της υγείας τους. Υπάρχουν κείμενα έως και 3000 ετών που περιγράφουν θεραπευτικά πρωτόκολλα. Βασισμένα στη παρατήρηση, και δομημένα με μη αποδεκτή επιστημονική εξήγηση.

Για τον Iατρικό βελονισμό

Aπό το 1970 – Σήμερα, έγιναν άλματα με Πειράματα και μελέτες με τη χρήση Λειτουργικής Μαγνητικής Τομογραφίας, Αδενοσίνη, Θερμοαπαγωγικές, Πρωτεΐνες Heat Shock ProteinsΧ4 για τη παυσίπονο και αντιφλεγμονώδη δράση του βελονισμού.

Για τις διαφορές βελονισμού και καινούργιας τεχνολογίας με επιθέματα νανοτεχνολογίας.

Tα επιθέματα είναι προγραμματισμένα να εκτελούν συγκεκριμένες λειτουργίες στο σώμα όπως: αύξηση ενέργειας από το κάψιμο λίπους, αύξηση αντοχής και δύναμης μέχρι 40% σε 10 λεπτά.

Mπορούν να στείλουν σήμα, ώστε ο οργανισμός να παράξει για παράδειγμα περισσότερα μόρια Γλουταθειόνης, Καρνοσίνης για να αποτοξινώσει το σώμα, διώχνοντας τις ελεύθερες ρίζες, παραγωγή Μελατονίνης μέσα σε 1 ώρα για καλύτερο ύπνο και διαχείριση του πόνου ακόμα και σε 45 δευτερόλεπτα.

Κάντε κλικ για Science – Μελέτες – Πατέντες, ΕΔΩ
Για ηλεκτρονικές αγορές, με την υποστήριξη μας κλικ PRODUCTS, ΕΔΩ