LIFEWAVE

H Lifewave, είναι μία εταιρία που έχει σαν ΑΠΟΣΤΟΛΗ να κάνει τον κόσμο πιο υγιή, αφιερωμένη στην κατασκευή φορητής τεχνολογία στην ΦΩΤΟΘΕΡΑΠΕΙΑ, πάνω από 16 χρόνια.

Η πρωτοποριακή τεχνολογία της LifeWave είναι μια από τις πιο καινοτόμες, φυσικές λύσεις που διατίθενται ΣΗΜΕΡΑ.

Τα επιθέματα φωτοθεραπείας LifeWave, αξιοποιούν τη δύναμη του φωτός, μια από τις αρχαιότερες μορφές ενέργειας του σύμπαντος.

Η επαναστατική φορητή τεχνολογία της LifeWave, δεν είναι μόνο για τους ανθρώπους αλλά και για τα ζώα. Tα ζώα, δεν λένε ψέματα!

Τα επιθέματα ΦΩΤΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ της LIFEWAVE, γνωστά ως Patches, είναι τα μοναδικά προϊόντα στον κόσμο που χρησιμοποιούν το ανθρώπινο σώμα ως ΠΗΓΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ. Όταν εφαρμόζεις το patch στο σώμα σου, το ενεργοποιείς, όπως ακριβώς συμβαίνει όταν τοποθετείς το ηλεκτρικό καλώδιο στην πρίζα ή όταν ανοίγεις τον διακόπτη. Πρόκειται για μία ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΠΑΝΤΕΝΤΑ, παγκοσμίως.

Τα Lifewave patches είναι Mη-Διαδερμικά αυτοκόλλητα επιθέματα, γιατί καμία ουσία ΔΕΝ εισέρχεται στο σώμα, δηλαδή τοποθετούνται και πάνω από τον γύψο.

Η σύνθεση των patches από οργανικά υλικά όπως: Αμινοξέα, Σάκχαρα και Σταθεροποιημένο Οξυγόνο, υλικά χαρακτηρισμένα από τον Αμερικανικό Οργανισμό Φαρμάκων ως ασφαλή & αποτελεσματικά.

Τα υλικά στα επιθέματα, σχηματίζουν υγρούς κρυστάλλους σε κλίμακα νάνο, που λειτουργούν σας μικρές κεραίες, όταν ενεργοποιούνται από το ανθρώπινο σώμα.

Αυτές οι μοριακές κεραίες, ενεργοποιούμενες από το ΔΙΚΟ μας ηλεκτρομαγνητικό πεδίο, μεταφέρουν συγκεκριμένες βιο-πληροφορίες που μεταδίδονται στο σώμα, προκαλώντας γρήγορα & με τον πιο ασφαλή τρόπο διάφορες βιοχημικές αντιδράσεις.

Συγκεκριμένα: Tην ισορροπία της ενέργειας, τη παραγωγή ενέργειας από το λίπος, την αύξηση των απαραίτητων συστατικών για τη σωστή λειτουργία των κυττάρων, τη μείωση των τοξικών τους φορτίων,  την ενεργοποίηση αντιοξειδωτικών & πεπτιδίων, όπως γλουταθειόνης, καρνοσίνης, μελατονίνης, ενδορφινών κ.α

Τελευταία, την ενεργοποίηση του πεπτιδίου του χαλκού, GHK-cu με το επίθεμα Χ39, ένα από τα μεγαλύτερα επιτεύγματα της LifeWave – μια σημαντική ανακάλυψη στην αναγεννητική επιστήμη και το πρώτο προϊόν στον κόσμο που ενεργοποιεί τα ΔΙΚΑ μας βλαστοκύτταρα, ανεξαρτήτου ηλικίας.

Απλούστερα, μπορούμε να πούμε ότι τα επιθέματα είναι σαν προγραμματισμένα ολοκληρώματα Η/Υ που χρησιμοποιούν ειδικές φόρμουλες, παράγοντας διαφορετικού μεγέθους βιολογικά μηνύματα, δηλαδή συχνότητες χαμηλού μήκους κύματος, ανάλογα με το επίθεμα που φοράμε, ακούγεται κάτι σαν επιστημονική φαντασία κι όμως είναι ΑΛΗΘΙΝΗ!

Ο καλύτερος χρόνος για να εκπαιδευτείτε μέσω Διαδικτύου ήταν χθες. Ο επόμενος καλύτερος χρόνος είναι ΣΗΜΕΡΑ.

Το μόνο που χρειάζεστε για να μάθετε τα επιθέματα ΦΩΤΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ της LifeWave, είναι ένας φορητός υπολογιστής & η προθυμία να καθοδηγείστε από μέντορες που έχουν δημιουργήσει & έχουν πετύχει στο “PATCHING”.

Η διαχείριση μιας διαδικτυακής επιχείρησης δεν είναι πια ένα όνειρο – είναι αναγκαιότητα.

Κάντε κλικ για Science – Μελέτες – Πατέντες, ΕΔΩ
Για ηλεκτρονικές αγορές, με την υποστήριξη μας κλικ PRODUCTS, ΕΔΩ