X-39

Ενεργοποιήστε τα ΒΛΑΣΤΟΚΥΤΤΑΡΑ σας με το LIFEWAVE X39 & επαναφέρατε τα γονίδια σας σε νεότερη & υγιέστερη κατάσταση

Καθώς μεγαλώνουμε, τα βλαστοκύτταρά μας μειώνουν την ικανότητά τους να θεραπεύουν το σώμα μας. Φανταστείτε να μπορούσαμε να ανυψώσουμε ένα πεπτίδιο που είναι γνωστό ότι ενεργοποιεί τα βλαστοκύτταρά μας και να τα επαναφέρει σε ένα νεότερο, υγιέστερο στάδιο.

Αυτό θα είχε σαν αποτέλεσμα να θεραπευόμαστε με έναν εντελώς μη επεμβατικό, ασφαλή και οικονομικό τρόπο.

Το LifeWave X39 είναι κλινικά αποδεδειγμένο ότι παρέχει στο σώμα ένα επίπεδο υγείας και ζωτικότητας που δεν έχετε αισθανθεί από τότε που ήσασταν νέοι.

Χρησιμοποιώντας την κατοχυρωμένη με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας υπό μορφή φωτοθεραπείας, το patch LifeWave X39 αυξάνει το πεπτίδιο GHk-Cu, το οποίο είναι γνωστό ότι μειώνεται με την ηλικία. Όταν αυξηθεί, αυτό το πεπτίδιο ενεργοποιεί τα βλαστοκύτταρα του σώματος παρέχοντας απίστευτα οφέλη, όπως καλύτερο επούλωση πληγών, αυξημένη ενέργεια, βαθύτερος ύπνος, ταχεία ανακούφιση από τον πόνο και ακόμη και μείωση των γραμμών και των ρυτίδων του δέρματος.

Το μονοπάτι που οδηγεί στην αντιγήρανση του οργανισμού με το Χ39 είναι:

  • Επαναφορά των γονιδίων. Επαναφέρουμε τα γονίδια μας σε νεότερη & υγιέστερη κατάσταση.
  • Αύξηση της παραγωγής ενέργειας των κυττάρων. Τα κύτταρα σύμφωνα με την γεννητική τους πληροφορία, αρχίζουν να συμπεριφέρονται σαν νεότερα κύτταρα.
  • Καταστροφή των κυττάρων. Τα κύτταρα καταστρέφονται από την φλεγμονή & την οξείδωση.
  • Διαίρεση των κυττάρων. Σταματάει η διαίρεση των κυττάρων, επιμηκύνοντας τα τελομερή, που παρατείνουν την διάρκεια ζωής του ανθρώπου. Τα κύτταρα διαιρούνται 50 φορές περίπου, όμως μετά από τα 70 έτη ζωής σταματούν την διαίρεση τους & μένουμε με τα παλαιά κύτταρα μέχρι το τέλος της ζωής μας.
  • Κυτταρική Συνοχή. Καθώς γερνάμε τα κύτταρα μας, αρχίζουν να συρρικνώνονται & να αφυδατώνονται, έτσι η ικανότητα της κυτταρικής επικοινωνίας αρχίζει να μειώνεται.
  • Αφαίρεση των παλαιών νεκρών κυττάρων. Η συσσώρευση πολλών νεκρών κυττάρων οδηγεί σε οξειδωτικούς & φλεγμονώδεις δείκτες, αμφότεροι επισπεύδουν την διαδικασία της γήρανσης.

Υποστηριζόμενη από πολλαπλές κλινικές μελέτες και 20 χρόνια ανάπτυξης, το LifeWave X39 patch, με την ενεργοποίηση των βλαστοκυττάρων, έχει αποδειχθεί ότι έχει τα ακόλουθα οφέλη για την υγεία:

Γρήγορη ανακούφιση του πόνου, μειωμένη φλεγμονή, υποβοηθά την επούλωση τραυμάτων, ενέργεια και ζωτικότητα, νοητική σαφήνεια, βελτιώνει την αθλητική απόδοση, ταχύτερη αποκατάσταση /από την άσκηση, βελτιωμένη εμφάνιση του δέρματος ……..

Ένα από τα οφέλη του Χ39 είναι ότι βελτιώνει τον μεταβολισμό & το βλέπουμε καθημερινά με τις κλινικές μελέτες. Επίσης έχουμε βελτιωμένη λειτουργία του ανοσοποιητικού, καλύτερη δραστηριότητα των βλαστοκυττάρων, βελτιωμένη γνωστική λειτουργία, βελτιωμένο νευρικό σύστημα.

Σχετικά με την LIFEWAVE & τα PHOTOTHERAPY PATCHES

Από το 2004, η LifeWave βοηθάει τους ανθρώπους σε όλο τον κόσμο να αξιοποιήσουν τις μεγαλύτερες δυνατότητές τους. Τα κατοχυρωμένα με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας προϊόντα ευεξίας μας, προσφέρουν περισσότερη ενέργεια, καλύτερο ύπνο, λιγότερο άγχος, πιο έντονη πνευματική εστίαση και γενικά ένα αίσθημα νεανικής ζωτικότητας.

Πιστεύουμε ότι με τα προϊόντα μας, που μεταμορφώνουν ζωές,  μπορούμε να σας βοηθήσουν να ζήσετε την ζωή σας καθημερινά με περισσότερη κίνηση, ενθουσιασμό και πάθος. Επειδή, όταν είστε στα καλύτερα σας, αντιμετωπίζετε διαφορετικά τον κόσμο και έτσι δημιουργείτε νέες δυνατότητες γύρω σας.

Το επίθεμα Χ39 είναι ένα μεγάλο εργαλείο & ως βάση, συνδυάζεται με άλλα επιθέματα.

Έχουμε μείωση του πόνου και της φλεγμονής, γιατί έχουμε επαναφορά των γονιδίων. Εάν υπάρχει χρόνια φλεγμονή & πόνος, προτείνεται ο συνδυασμός του Χ39 με το Aeon Patch για αρχή. Ο συνδυασμός του Χ39 με την επίθεμα της γλουταθειόνης, θα προστατεύσει τα κύτταρα από την καταστροφή του DNA. Έχουμε αντιστροφή της μνήμης σε 3-6 εβδομάδες με τον συνδυασμό του Χ39 & του επιθέματος της καρνοσίνης. Αυξήθηκε και η ταχύτητα επεξεργασίας του εγκεφάλου.

Η επιγενετική επιστήμη & η LifeWave

Yπάρχουν βιολογικές πληροφορίες που πιστεύαμε ότι χάσαμε, όμως υπάρχουν σαν μία βιβλιοθήκη, που αν την αποκαταστήσουμε τα κύτταρα θα αρχίσουν να μεταμορφώνονται σε νεότερη ηλικία. Στην ερώτηση πώς να επαναφέρουμε τα γονίδια μας σε μια πιο υγιή κατάσταση, η απάντηση είναι το Χ39 επίθεμα. Το Χ39 έχει την ικανότητα να αυξάνει το πεπτίδιο του χαλκού, κάτι πολύ ισχυρό, γιατί επαναφέρεται το 1/3 των γονιδίων σε νεότερη & υγιέστερη κατάσταση. Ή LifeWave επιδιώκει το 100% της επαναφοράς των γονιδίων, ξεκλειδώνοντας εντελώς την πόρτα της αντιγήρανσης, κάτι που κανένας επιστήμονας δεν μπόρεσε να επιτύχει μέχρι σήμερα. Όλα τα επιθέματα διεγείρουν το σώμα με συχνότητες φωτός & επικοινωνούν με το ανθρώπινο σύστημα.

LifeWave X39 – Ανυψώνει, Ενεργοποιεί, Αναγεννάει (κλικ Products/Patches)

Πληροφορίες: bettysaslanis@gmail.com  τηλ.: 6972135296 Betty Aslanis