Βασικά Πρωτόκολλα(Freebies)

*Η ενότητα αυτή μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την προσέλκυση νέων μελών/Πελατων

Τα επιθέματα ΦΩΤΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ σε μια ματιά!

Φανταστείτε πόσα πράγματα θα θέλετε να κάνετε στον εαυτό σας για μια πραγματική αντιγήρανση του οργανισμού σας, εύκολα, απλά, γρήγορα & με ασφάλεια για:

  • Γρήγορη ανακούφιση από τον πόνο χωρίς φάρμακα & διεγερτικά!
  • Ενέργεια στο λεπτό χωρίς καφέδες ή διεγερτικά!
  • Βαθύ ύπνο χωρίς φάρμακα, μείωση της όρεξης, ηρεμία, ξεκούραση & αισιοδοξία για το μέλλον…
  • Όλα τα επιθέματα(patches) είναι μη διαδερμικά. Αυτό σημαίνει ότι καμία ουσία δεν εισέρχεται στο σώμα.
  • Τα Patches ενεργοποιούνται από το υπέρυθρο ηλεκτρομαγνητικό πεδίο που δημιουργεί το σώμα μας από τις χημικές καύσεις των τροφών. Ενεργοποιούνται από το βιο-ηλεκτρικό μας πεδίο και σαν καθρέπτες επιστρέφουν μέρος της ενέργειας πίσω στο σώμα.
  • Τοποθετώντας τα Patches σε σημεία ενεργειακής εισόδου-εξόδου (σημεία βελονισμού / κανάλια μεσημβρινών) στέλνουν σήμα στο σώμα μας να ενεργοποιήσει τους φυσικούς μηχανισμούς αυτό-ίασης.
  • Το μυστικό κρύβεται στη συχνότητα του σήματος που λαμβάνει το σώμα.
  • Η ασιατική ιατρική ανακάλυψε το δίκτυο επικοινωνίας του σώματος (σημεία βελονισμού).
  • Η δυτική επιστήμη μέσω της νάνο-τεχνολογίας ανακάλυψε τον κώδικα επικοινωνίας. Για παράδειγμα, με ένα τηλέφωνο σήμερα μπορείς να επικοινωνήσεις με όλο το κόσμο. Αλλά, με τον συνεργάτη σου σε άλλη χώρα για να σου στείλει το ανταλλακτικό που χρειάζεσαι, επικοινωνείς μαζί του μόνο εάν ξέρεις τον αυτόματο της χώρας, τον αυτόματο της πόλης και τα 7 ψηφία του τηλεφώνου του.

Όμως γιατί να φαντάζεστε, την στιγμή που γεννήθηκαν τα Lifewave patches;

Γνωρίστε τα!

X-39

Είναι ένα επίθεμα που έχει σχεδιαστεί για να ενεργοποιεί την παραγωγή των βλαστοκυκυττάρων μας, ανεξαρτήτου ηλικίας,  αυξάνοντας το πεπτίδιο Ghk-Cu, γνωστό ότι επανενεργοποιεί τη δράση των βλαστoκυττάρων του σώματος. Τα ενεργοποιημένα βλαστoκύτταρα μπορούν να επισκευάσουν και να αντικαταστήσουν τα κατεστραμμένα κύτταρα. Ενεργοποιεί τον μεταβολισμό. Είναι η βάση πάνω στη οποία χτίζονται όλα τα επιθέματα για επισκευή & αποκατάσταση των γονιδίων. Το Χ39, όπου κι αν τοποθετηθεί, τα βλαστοκύτταρα μεταφέρονται σε ολόκληρο το σώμα και όχι απλά σε ένα μόνο όργανο, όπως συμβαίνει με τα ενέσιμα βλαστοκύτταρα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Ice Wave

Ασφαλής, φυσική και άμεση ανακούφιση από τον πόνο.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Energy Enhancer

Επαύξηση – Ισορροπία & Διατήρηση της ενέργειας. Αυξάνει την αντοχή και μειώνει την κόπωση και τον μυϊκό πόνο.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Silent nights

Ρυθμίζει την παραγωγή μελατονίνης, επομένως ρυθμίζει τον ύπνο. Βελτιώνει την ενεργειακή ροή στο σώμα, ρυθμίζει τις ορμόνες, βοηθάει στο χάσιμο βάρους. Ιδανικό για όσους ταξιδεύουν.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Alavida

Είναι ένα σύστημα αναγέννησης του δέρματος και του σώματος από μέσα και έξω. Βοηθάει στην μείωση του οξειδωτικού στρες & σε καλό ύπνο με όνειρα. Ρυθμίζει την παραγωγή της επιθηλίνης.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Γλουταθειόνη

Μια φυσική και ασφαλής μέθοδος αύξησης των επιπέδων γλουταθειόνης, του βασικού αντιοξειδωτικού του σώματός μας. Είναι το κύριο αντιοξειδωτικό, αποτοξινωτικό & διεγερτικό του ανοσοποιητικού. Αυτό το επίθεμα αυξάνει τον ρυθμό γλουταθειόνης κατά 300% σε 5 μέρες. Βελτιώνει τη συνολική υγεία και υποστηρίζει το ανοσοποιητικό σύστημα.  Βοηθά στην αποδέσμευση των συσσωρευμένων τοξινών. Συμβάλλει στη μείωση της εμφάνισης λεπτών γραμμών και ρυτίδων. Προστατεύει τα βλαστοκύτταρα από το stress, τις τοξίνες, τις βλάβες του DNA & βελτιώνει την λειτουργία τους.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Καρνοσίνη

Η καρνοσίνη είναι είναι ένα φυσικό θρεπτικό συστατικό του οργανισμού μας, η παραγωγή του οποίου μειώνεται όσο αυξάνεται η ηλικία.  Χρησιμοποιείται για την επιδιόρθωση των ιστών, τη μακροζωία των κυττάρων. Ευεργετικό για τις γνωστικές και καρδιακές λειτουργίες.  Βελτιώνει τη συνολική υγεία και τις βιοηλεκτρικές ιδιότητες των οργάνων. Συμβάλλει στη μείωση της εμφάνισης λεπτών γραμμών και ρυτίδων. Συμβάλει στην βελτίωση της δύναμης & αντοχής σαν ένα ήπιο «αναβολικό». Υποστηρίζει την ανάκαμψη από την άσκηση & την προστασία των τελομερών.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Aeon

Είναι ένα φυσικό αντιφλεγμονώδες, ένα αντι-στρες Patch για μια αίσθηση γαλήνης, μειώνοντας την ένταση στον οργανισμό. Εξισορροπεί την λειτουργία του αυτόνομου νευρικού συστήματος 10 λεπτών μετά την εφαρμογή του. Μειώνει τις C-αντιδρώσες πρωτεΐνες (που αυξάνονται ως αντίδραση στις φλεγμονές). Αυτό το στοιχείο είναι σημαντικό, γιατί οι φλεγμονές αποτελούν συχνά σύμπτωμα άγχους και μπορούν να προκαλέσουν βλάβες σε υγιείς ιστούς, ακόμα και στο DNA. Eπιβραδύνει την διαδικασία της γήρανσης & επιτυγχάνει την ανατροπή της ηλικίας.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Sp6

Είναι μια βοήθεια για τον έλεγχο της όρεξης και την αφαίρεση της επιθυμίας για να αντισταθείτε στους πειρασμούς. Το Sp6, εξισορροπεί τις ορμόνες και βελτιώνει τη λειτουργία των οργάνων.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Aculife

Γνωρίζουμε ότι νοιάζεστε για την υγεία του ζώου σας. Τι θα λέγατε αν υπήρχε ένας τρόπος για να ανακουφίσει τον πόνο του χωρίς σκληρά φάρμακα; Τώρα υπάρχει!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Πρόκειται για μία «Ασύρματη επικοινωνία με το σώμα», γιατί καμία χημική ουσία δεν εισέρχεται στο σώμα!

Κάντε κλικ για Science – Μελέτες – Πατέντες, ΕΔΩ
Για υποστήριξη μέσα από το κλειστό μας F/B group, ΕΔΩ
Total Views: 312Daily Views: 1