Αγαπημένοι Lifers,
Tην Τετάρτη 15 Μαρτίου θα είμαι κοντά σας στις 10 μμ

Θα σας δείξω πως μπορείτε να επωφεληθείτε της Προσφοράς που τρέχει από σήμερα μέχρι της 20/3 με 23%, έκπτωση για αύξηση ενέργειας με κάψιμο λίπους, ισορροπία των ορμονών & καλύτερο ύπνο, αξίας 184,95$.

Επίσης, θα μάθετε πως μπορείτε να επωφεληθείτε της προσφοράς των βλαστοκυττάρων Χ39/Χ49 που συνεχίζει να τρέχει με έκπτωση 50% ως  «Προνομιούχοι Πελάτες» ή «Preferred Customers” στην εξαιρετική τιμή των 179,95$ αντί των 279,95$

Θα κάνουμε μία μικρή περιήγηση για την On-Line Εκπαίδευση Φωτοθεραπείας «Heart to Heart”.

Για την συμμετοχή σας, κάντε κλικ, εδώ:

ΑΛΗΘΙΝΗ ΙΣΤΟΡΙΑ: Η Δέσποινα, 26 ετών με πολλά προβλήματα υγείας έχασε 30 – 40 κιλά σε 3 μήνες, ενεργοποιώντας τον οργανισμό της με τα επιθέματα,  εξιστορεί η μητέρα της, Μαρία. Ακούστε την ιστορία της.

Κάθε μέρα αποτελεί μία νίκη κατά της γήρανσης όταν φοράς τα επιθέματα φωτοθεραπείας.

ΒΛΑΣΤΟΚΥΤΤΑΡΑ: Καμία φαρμακευτική εταιρία στον κόσμο δεν μπόρεσε να πετύχει την ασφαλή ανύψωση & κινητοποίηση των ΔΙΚΩΝ μας βλαστοκυττάρων, παρά μόνο ο David Schmidt, o εφευρέτης της Φωτοθεραπείας των επιθεμάτων. Μέσα σε 24 ώρες μετά την ενεργοποίηση του επιθέματος των βλαστοκυττάρων, ο οργανισμός κάνει επανεκκίνηση για αυτό-θεραπεία με την βοήθεια 3000-4000 γονιδίων, που επαναφέρονται σε νεότερη & υγιέστερη κατάσταση.

Η ΣΥΝΤΑΓΗ ΜΟΥ: Crackers με σπόρους για Dip αντί για ψωμί, θα σας ξετρελάνει!

ΤΟ ΟΜΟΡΦΟ ΜΥΣΤΙΚΟ: Ο συνδυασμός καλών λιπαρών με πρωτεΐνες βοηθάει στο κάψιμο λίπους & δίνει στον οργανισμό τα δομικά υλικά που χρειάζεται για την μέγιστη ενεργοποίηση των επιθεμάτων φωτοθεραπείας.

ΤΑ ΚΑΛΑ ΝΕΑ: Ακόμη μία επαναστατική εφεύρεση του David Schmidt, ήρθε για να μας αφήνει άφωνους στην κατηγορία της αρωματοθεραπείας. Το SHINE/DREAM σε spray για την εξισορρόπηση των ορμονών ανδρών & γυναικών.

Φίλοι & φίλες, αν η βελτίωση του μεταβολισμού της πέψης & η αντιστροφή της ηλικίας είναι σημαντική για εσάς, τότε ξεκινήστε σήμερα με τα επιθέματα των βλαστοκυττάρων.

Συνεχίστε να φροντίζετε την υγεία σας & να μαθαίνετε.

Θα σας δω όλους αύριο Τετάρτη στις 10 μμ

Με αγάπη & φροντίδα,
Betty

LifeWave Director & Health Advocate