Ενισχύστε τις σαλάτες σας (και τη ζωή) με αυτό το κρεμώδες ντρέσινγκ που είναι 
αρκετά πηχτό για να είναι & ντιπ. Χρησιμοποιήστε το για οποιεσδήποτε σαλάτες 
με μεξικάνικη έμπνευση δημιουργείτε ή πάρτε ένα Tupperware για να δουλέψετε με 
κομμένα λαχανικά και απολαύστε την πικάντικη γεύση των εσπεριδοειδών αυτής 
της νόστιμης συνταγής.
Πικάντικο ντρέσινγκ με αβοκάντο & εσπεριδοειδή 
Απόδοση παραγωγής: 6 μερίδες
Μέγεθος σερβιρίσματος: περίπου 3 κουταλιές της σούπας
Χρόνος προετοιμασίας: 5 λεπτά
Πληροφορίες για τα θρεπτικά συστατικά
Θερμίδες: 207
Πρωτεΐνη: .5γρ
Λίπη: 21 γρ
Υδατάνθρακες: 5 γρ
Φυτικές ίνες: 2 γρ
Καθαροί υδατάνθρακες: 3 γρ

Συστατικά
½ φλιτζάνι ελαιόλαδο
1 μικρό αβοκάντο
3 κουταλιές της σούπας φρεσκοστυμμένο χυμό λάιμ
2 κουταλιές της σούπας φρεσκοστυμμένο χυμό πορτοκαλιού
¼ φλιτζάνι κόλιανδρο
½ jalapeño, ξεσποριασμένο και ψιλοκομμένο ή πιπεριά τζίλι
1 σκελίδα σκόρδο
1 κουταλάκι του γλυκού μέλι
½ κουταλάκι του γλυκού θαλασσινό αλάτι

Κατευθύνσεις
Βάλτε όλα τα υλικά σε ένα μπλέντερ και oλοκληρώστε την
διαδικασία μέχρι να πολτοποιηθούν.



Credit: Phaseitup