Πρώτες βοήθειες: Πάμε να τον διώξουμε με τον πιο φυσικό τρόπο ΜΑΖΙ, χρησιμοποιώντας τα δάκτυλα μας και τα Lifewave patches!

Θα χρειαστείτε 1 σετ Energy Enhancer Patches μαζί με μία γλουταθειόνη. Wow,μαθήματα βελονισμού!

Η τοποθέτηση είναι η εξής; To σκούρο patch της ενέργειας θα το τοποθετήσετε στο αριστερό πόδι σημείο LV3 και το άσπρο στο χέρι στο σημείο LI4. Την γλουταθειόνη θα την τοποθετήσετε στα δεξιά πάνω από το αυτί στο σημείο GB 8 ή στο πόδι χαμηλά στο σημείο GB41, διαλέγετε από ένστικτο! Πως σας ακούγονται, εύκολα; Περιμένετε μέχρι να πάρετε και τις ευχές των αγαπημένων σας, τότε να δείτε πως θα αισθανθείτε!!

Μην ξεχάσετε να πίνετε νερό. Όπως είπαμε, για να βρούμε τα σημεία χρησιμοποιούμε τα δάκτυλα σας, είναι απίστευτο απλά και δουλεύουν σαν τρελά.

Oδηγίες σημείων: To LV 3 βρίσκεται ανάμεσα στο μεγάλο δάχτυλο και στο διπλανό: ακολουθήστε τις τένοντες στο σημείο όπου το V έρχεται μαζί και αυτό είναι όλο. LI 4 βρίσκεται μεταξύ του αντίχειρα και του δείκτη μέσα στο V του χεριού. To GB 8 βρίσκεται στην πλευρά του κεφαλιού, περίπου στο πλάτος ενός αντίχειρα πάνω από την άκρη του αυτιού. GB 41 βρίσκεται στο πόδι: ακολουθήστε τον τένοντα του μικρού δακτύλου του ποδιού περίπου το μισό δρόμο προς τον αστράγαλό σας.

Δοκιμάστε. Περιμένουμε τα σχόλια σας!