BETTY ASLANIS

H Βetty Aslanis είναι γνωστή πρέσβειρα ΦΩΤΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ επιθεμάτων LifeWave με περισσότερα από 30 χρόνια εμπειρίας ως καταξιωμένο στέλεχος πολυεθνικών επιχειρήσεων στην οργάνωση, έρευνα, διδασκαλία &  δημιουργία προγραμμάτων.

Από το 2009, δημιουργός Προγραμμάτων Φωτοθεραπείας με επιθέματα, απευθυνόμενα σε όλα τα επίπεδα βασικών γνώσεων & προχωρημένων. Δημιουργός της επιστημονικής ομάδας & των “Patchers”.

Το 2011, διακρίθηκε για την δράση της με τον τιμητικό τίτλο “LifeWave leadership award winner” σε παγκόσμιο επίπεδο.

H Betty έχει οργανώσει πολλά εκπαιδευτικά σεμινάρια, ημερίδες  & διαλέξεις με κορυφαίο το 1ο Συνέδριο “Patching” στο τμήμα Φυσικής του Πανεπιστημίου Αθηνών.

Έχει δημιουργήσει πολλά ΟΝ LINE προγράμματα, όπως: Ακαδημία “Learnit Live”, Practitioners Club, Ask the Doctor, Χάνω τα περιττά κιλά, ενώ κερδίζω υγεία, Οι Γυναίκες εν Δράσει, Αληθινές Ιστορίες, Αξίζω, Πρόκληση 30 Ημερών κ.α.

Χιλιάδες άνθρωποι για περισσότερα από 10 χρόνια σε Ελλάδα & εξωτερικό έχουν συμμετάσχει σε αυτά τα προγράμματα, μεταμορφώθηκαν ζωές & βοηθήθηκαν πολλοί να κάνουν το ίδιο.

H ιστορία της Betty, ξεκίνησε πριν από αρκετά χρόνια όταν υπέφερε από πόνους & αστάθεια γονάτου λόγω κάποιου τραυματισμού της από γυμναστική άσκηση. Ακολούθησε χειρουργική επέμβαση, οστεοχονδρίτιδας. Για πολλά χρόνια, ζούσε με τον φόβο της αρθροπλαστικής γονάτου, σαν λύση αποκατάστασης, που της προτάθηκε.

Σε προσπάθεια αποφυγής αυτής της λύσης αποκατάστασης, οι δρόμοι της, οδηγήθηκαν στις Η.Π.Α, σε συνέδριο αντιγήρανσης της Suzanne Somers το 2009, όπου γνώρισε για πρώτη φορά τον David Schmidt, τον εφευρέτη των επιθεμάτων φωτοθεραπείας.

Η Betty, ενθουσιάστηκε με την καινούργια φορητή τεχνολογία της LifeWave, γιατί επήλθε άμεση αποκατάσταση του γονάτου της. Στην συνέχεια, εκπαιδεύτηκε στα επιθέματα φωτοθεραπείας από έμπειρους γιατρούς – patchers της ανατολικής ιατρικής. Από τότε παρακολουθεί όλες τις επιστημονικές εξελίσσεις του κλάδου.

Όμως η περιπέτεια αυτή, της έκανε να αναθεωρήσει ορισμένες κοσμοθεωρίες, και στη συνέχεια μετατόπισε το ενδιαφέρον της, από στέλεχος πολυεθνικών επιχειρήσεων σε πρέσβειρα υγείας και ευεξίας. Έμαθε να διαβάζει επιστημονικές μελέτες, να αναζητά, να βρίσκει, να ρωτά και να αξιολογεί την κάθε έρευνα.

Ο ρόλος της ως εμπειρογνώμονας στην ΦΩΤΟΘΕΡΑΠΕΙΑ, της έδωσε απαράμιλλη πρόσβαση σε κορυφαίους ερευνητές, καθηγητές, γενετιστές, γιατρούς, & επιστήμονες παγκοσμίου φήμης ειδικούς σε θέματα υγείας, φυσικής αποκατάστασης, διατροφής, μεταβολισμού, διαρροής εντέρου, ισορροπίας ορμονών και άλλων ασθενειών.

Αυτά που ανακάλυψε άλλαξαν την πορεία της ζωής της και την έθεσαν σε μια αποστολή, να βοηθάει άλλους να αποκαλύψουν την αλήθεια για την υγεία, τη μακροζωία, την απώλεια βάρους, ώστε να μπορεί να ζει κανείς μια πιο ευτυχισμένη, πιο γεμάτη & υγιεινή ζωή.

Τα Προγράμματα, που δημιούργησε, βοήθησαν τους συμμετέχοντες να βελτιώσουν όχι μόνο την υγεία τους, αλλά και την καριέρα τους, δημιουργώντας  μια οργανωμένη και ισορροπημένη ζωή με συστήματα για παθητικό εισόδημα στις επιχειρήσεις τους.

Τα καινούργια ON LINE, ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ της Betty, αντιμετωπίζουν την υγεία σε ΦΑΣΕΙΣ, με έμφαση στην μεταμόρφωση του μυαλού, των συνηθειών, της νοοτροπίας  και όλων αυτών των πραγμάτων που μας κρατούν κολλημένους, όμως με την Betty για οδηγό στο Patching, αλλά & σε άλλους σημαντικούς τομείς, επιτυγχάνεται ο στόχος.

Εκτός από το πάθος της στην οργάνωση και στις καινούργιες τεχνολογίες, η Betty λατρεύει την μαγειρική με «καθαρές τροφές» (μη επεξεργασμένες & μεταλλαγμένες τροφές), που συμβάλλουν στην καλή λειτουργία του εντέρου & της πέψης. Μοιράζετε τις νόστιμες συνταγές της, που την βοήθησαν να ξεπεράσει όχι μόνο το πρόβλημα της πέψης που την απασχολούσε, αλλά και της απώλειας του σωματικού λίπους.

Όταν μιλάτε με την Betty, θα αισθάνεστε σαν να κάθεστε με τον καλύτερό σας φίλο – κάποιον που πραγματικά νοιάζεται και θέλει το καλύτερο για εσάς. Τα video της προσφέρουν έναν συνδυασμό ευθείας συζήτησης και χιούμορ, ενώ φέρνουν φως σε σημαντικά θέματα υγείας, επιχειρήσεων και ευτυχίας.

Σήμερα, η Βetty με την δυναμική συνεργατική της ομάδα, επικεντρώνεται στο να εκπαιδεύει & να βοηθά τους άλλους να ζήσουν μια πιο υγιεινή & απλοποιημένη ζωή μέσω των ON LINE Προγραμμάτων της, των ιστότοπων συμμετοχής & των ζωντανών σεμιναρίων. Είναι χαρούμενη, που μοιράζεται τα Προγράμματα της ζωής της μαζί σας.

F/B GROUP “PATCHERS εν ΔΡΑΣΕΙ”