Υπάρχουν πολλοί καλοί λόγοι για τους οποίους πρέπει να προσπαθούμε να λύσουμε το πρόβλημα της γήρανσης μας εξηγεί ο David Schmidt, ο εφευρέτης της φωτοθεραπείας των patches & CEO της LifeWave.

Πρώτον, η γήρανση είναι ασθένεια. Είναι μια καταστροφική διαδικασία που αφήνει ένα άτομο όλο και πιο ανίκανο τόσο σωματικά όσο και ψυχικά. Η διακοπή της γήρανσης θα επιτρέψει στους ανθρώπους να διατηρήσουν τη σωματική και ψυχική τους υγεία καθ ‘όλη τη διάρκεια της ζωής τους.

Δεύτερον, η γήρανση μειώνει τις τελικές δυνατότητες ενός ατόμου. Σκεφτείτε όλες τις πληροφορίες και την εμπειρία που έχετε αποκτήσει σε όλη τη ζωή σας. Φανταστείτε όλα όσα θα μπορούσατε να επιτύχετε με αυτήν την εμπειρία και όλα τα καλά που μπορείτε να κάνετε αν η γήρανση δεν ήταν περιοριστικός παράγοντας που θα σας ανάγκαζε να συνταξιοδοτηθείτε.

Τρίτον, η γήρανση αλλάζει τη νοοτροπία ενός ατόμου. Όταν είμαστε νέοι, οι περισσότεροι άνθρωποι έχουν όνειρα, θέλουν να τα καταφέρουν γιατί βλέπουν μια γεμάτη ζωντάνια ζωή μπροστά τους, αλλά στη συνέχεια καθώς αρχίζει η γήρανση, βλέπουν λιγότερη ζωή μπροστά τους και λιγότερο χρόνο για να επιτύχουν αυτό που ήθελαν.
Έτσι, πολλοί άνθρωποι απλώς εγκαταλείπουν τα όνειρά τους. Αν η γήρανση δεν ήταν περιοριστικός παράγοντας, οι άνθρωποι θα είχαν περισσότερο χρόνο για να εκπληρώσουν τα όνειρά τους.

Υπάρχει επίσης ο πρακτικός αντίκτυπος που πρέπει να εξεταστεί, δηλαδή πώς θα άλλαζε η κοινωνία εάν οι άνθρωποι δεν γερνούσαν με τον τρόπο που κάνουν σήμερα. Πρώτον, τα έξοδα υγειονομικής περίθαλψης και η ασφάλιση υγειονομικής περίθαλψης θα έπεφταν κατακόρυφα, επειδή ένα νεαρό υγιές σώμα είναι πιο ανοσοποιημένο από ασθένειες και ασθένειες. Οι διαταραχές υγείας που κανονικά συνδέουμε με τη γήρανση θα εξαφανιστούν ουσιαστικά με την πρόοδο της επιστήμης των βλαστοκυττάρων, σημαντικές ασθένειες θα μπορούσαν να αποτελέσουν παρελθόν. Έτσι, το Σύστημά  Υγείας μας θα άλλαζε ριζικά και προς το καλύτερο. Θα υπάρξει επίσης ένα εξαιρετικά ευεργετικό αποτέλεσμα για την επιχείρηση. Φανταστείτε να εργάζεστε με ένα άτομο με περισσότερα από 50 χρόνια εμπειρίας στον κλάδο του. Αυτό το επίπεδο εμπειρίας δεν θα μπορούσε να αντικατασταθεί εύκολα και τώρα τα άτομα που κανονικά θα ήταν σε σύνταξη θα συνεισφέρουν που προηγουμένως δεν θα ήταν δυνατό.

Έτσι, η διακοπή και η αντιστροφή της γήρανσης θα σήμαινε επίσης ότι εμείς ως είδος θα αναγκαζόμασταν να είμαστε πιο υπεύθυνοι όσον αφορά την υγεία και την ευημερία αυτού του πλανήτη. Αν οι πολιτικοί ήξεραν ότι θα μπορούσαν να ζήσουν αρκετές εκατοντάδες χρόνια, ίσως, ο τρόπος που σκέφτονται για τις πολιτικές, που επηρεάζουν το περιβάλλον θα άλλαζε.

Όλοι θέλουμε καθαρό αέρα, καθαρό νερό, βιολογικά τρόφιμα και βιωσιμότητα και διατήρηση των φυσικών πόρων της Γης μας.  Αν οι άνθρωποι ήξεραν ότι θα μπορούσαν να ζήσουν περισσότερο, ίσως θα τους ενδιέφερε περισσότερο ο αντίκτυπος που θα έχει η ζωή τους στον κόσμο γύρω τους.

Ας συμφωνήσουμε λοιπόν ότι η γήρανση είναι ένα πρόβλημα που πρέπει να λυθεί. Πώς θα το κάνουμε αυτό; Άλλωστε οι άνθρωποι έχουν σκεφτεί και αναζητούν την πηγή της νεότητας, εδώ και χιλιάδες χρόνια. Ευτυχώς, ο Θεός έχει δώσει έναν δρόμο στους ανθρώπους για να το επιτύχουν αυτό, γιατί η απάντηση βρίσκεται στη φύση.

Τώρα, τα πεπτίδια χαλκού ή GHK είναι ένα μικρό μόριο και έχει εκπληκτικά ένα τεράστιο φάσμα οφέλη για την υγεία.

Έτσι, θα μπορούσατε να πείτε ότι το X39 patch, είναι η πρώτη πρακτική μέθοδος αύξησης του πεπτιδίου του χαλκού που είναι διαθέσιμο στους ανθρώπους σήμερα, οπότε είναι απίστευτα συναρπαστικό. Θα πρέπει να είμαστε σε θέση να επωφεληθούμε από αυτό το εξαιρετικό ισχυρό πεπτίδιο, και τώρα μπορούμε.

To X39 patch, διεγείρει, ένα απλό πεπτίδιο GHK-CU, που μπορεί να αναστρέψει χιλιάδες γονίδια σε μια πιο υγιή κατάσταση στην πραγματικότητα περίπου το ένα τρίτο του ανθρώπινου γονιδιώματος για την καταπολέμηση της γήρανσης με τον πλέον φυσικό τρόπο!