“ΝΑΙ”  στην ΠΡΟΚΛΗΣΗ 30 ΗΜΕΡΩΝ για τον Καινούργιο μας Εαυτό!!

Γιατί …..  ΝΟ CHALLENCE, NO CHANGE!

Αγαπημένοι φίλες & φίλοι,
Ήρθε ή ώρα να αλλάξετε τον τρόπο που βλέπετε την υγεία σας & το σώμα σας για να δείτε αποτελέσματα!
Υπάρχουν χιλιάδες προγράμματα έξω με την υπόσχεση να αποκτήσετε το σώμα των ονείρων σας.

  • Εάν πραγματικά θέλετε να αλλάξετε την πορεία της υγείας σας, θα πρέπει να αλλάξετε τα ΛΟΓΙΑ σας, την ΣΤΑΣΗ & ΝΕΟΤΡΟΠΙΑ σας, γιατί εκεί που αποτυγχάνει το κάθε πρόγραμμα είναι στο ΥΠΟΣΥΝΕΙΔΗΤΟ με τις αρνητικές καταγραφές  που κάνουμε ασυνείδητα για παράδειγμα  «κανείς δεν με αγαπάει», «είμαι χοντρή & άσκημη», «δεν θα τα καταφέρω», «δεν θα βρω δουλειά» κ.α.θέλετε να κάνετε μία καινούργια αρχή, γιατί κουραστήκατε με τις ΑΝΑΒΟΛΕΣ & φοβίες σας;
    θέλετε να βελτιώσετε την υγεία σας; υποφέρετε; έχετε προβλήματα μεταβολισμού, φουσκώματα, έλλειψη ενέργειας, αποκέντρωσης, στρες κ.α.;
    θέλετε να απαλλαγείτε από το περιττό λίπος για να ζείτε στο σώμα που ονειρεύεστε;

    Εάν ΝΑΙ, τότε …. ακολουθήσετε το ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 30 ΗΜΕΡΩΝ με επιθέματα φωτοθεραπείας!
    Θα είμαι η προσωπική σας #COACH  & μαζί το Επιστημονικό TRAINING TEAM & τους «Απόφοιτους» της προηγούμενης ΠΡΟΚΛΗΣΗΣ, θα σας στηρίξουμε για να μην καταθέσετε τα όπλα & τα παρατήσετε!

Μπορείτε!

Κάθε μήνα, αρχίζουμε μία καινούργια «ΠΡΟΚΛΗΣΗ 30 ΗΜΕΡΩΝ» στο κλειστό & εμπιστευτικό Group του Facebook,  “ΑΞΙΖΩ”. Αυτό είναι το μέρος που θα επικοινωνούμε & θα λύνετε τις απορίες σας.

Θα μάθετε το PATCHING, στην πράξη χωρίς άγχος & ανησυχία λάθους. Θα μοιραζόμαστε συνταγές μαγειρικής με καθαρές τροφές, για να συνδυάζουμε το patching με καθαρές τροφές, που μας ωφελούν, όπως και πολλά άλλα όμορφα μυστικά για να αισιοδοξείτε και να πάρετε την υγεία στα χέρια σας. Θα καταλάβετε πόσο δυνατό είναι το μυαλό σας και ΝΑΙ, θα τα καταφέρετε με την δική σας πρόκληση, δεν είστε μόνοι!

Η ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΠΡΟΚΛΗΣΗ

2009 – Ανακάλυψα την ΦΩΤΟΘΕΡΑΠΕΙΑ στην Καραϊβική σε συνέδριο αντιγήρανσης , ψάχνοντας  απεγνωσμένα για εναλλακτικές θεραπείες προς αποφυγήν της αρθροπλαστικής  χειρουργικής επέμβασης στο γόνατο μου.
2016 – Ανακάλυψα την ΚΑΘΑΡΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ και το σπουδαιότερο,  πως να μαγειρεύω με καθαρές τροφές & υπερτροφές που μας ωφελούν, γιατί υπέφερα από προβλήματα πέψης & μεταβολικού συνδρόμου επί σειρά ετών.
2009 – Σήμερα μοιράζομαι την γνώση & την εμπειρία μου, βοηθώντας άλλους καταγράφοντας  την δική τους επιτυχία, αλλά και την δική μου, το ίδιο μπορείτε να κάνετε κι ΕΣΕΙΣ!

Επισκεφτείτε τις ΑΛΗΘΙΝΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ του blog: https://bettyaslanis.gr/category/alithines-istories/

Φωτοθεραπεία με διατροφή
Είναι τόσο εύκολο να μάθουμε να “κολλάμε” ένα patch, για την αντιγήρανση του οργανισμού μας.
Με τα patch, ο οργανισμός μπαίνει όχι μόνο σε κατάσταση αυτοίασης, αλλά και σε “αναβάθμιση” του, λόγω γήρανσης με τον πλέον φυσικό τρόπο με «συχνότητες φωτός». Οι τροφές, που καταναλώνουμε, αποτελούν τα ΔΟΜΙΚΑ ΥΛΙΚΑ του οργανισμού, που βοηθούν στην ενδογενή λειτουργία των patches για παραγωγή αντιοξειδωτικών, ορμονών, πεπτιδίων κ.α. που με την ηλικία ή ασθένεια μειώνονται, θεαματικά.

Mερικά σχόλια από το F/B. : https://www.facebook.com/bettyaslanis/reviews/?ref=page_internal

Για να επιλέξετε το δικό σας πρωτόκολλο,  επικοινωνήστε μαζί μας:

Μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για οποιαδήποτε διευκρίνηση.

“Δεν θα βρείτε κάποιον να αγωνίζεται σε υψηλό επίπεδο χωρίς Coach”

RESET TODAY & SHARE THE LOVE!

Υour Coach,
Betty