Επαγγελματίες υγείας: Γιατροί, Θεραπευτές, Γυμναστές, Personal Trainers, Ευεξίας, Ομορφιάς …
Βοηθήστε τους πελάτες σας, εφαρμόζοντας καινούργιες θεραπευτικές προσεγγίσεις για ακόμα καλύτερα θεραπευτικά αποτελέσματα, που θα σας καταπλήξουν και θα αλλάξουν την επαγγελματική σας πορεία!
Γίνετε Patchers!
Eκπαιδευτείτε στο “Patching” ηλεκτρονικά στον δικό σας χρόνο & χώρο με την δική μας υποστήριξη, εύκολα & αποτελεσματικά!
Ξεκινήστε σήμερα!

Τι είναι το  “Patching”, τι οφέλη προσφέρει στους επαγγελματίες υγείας, αλλά και στους απλούς χρήστες & πως εκπαιδεύομαι στο “Patching”;

Το «Patching” είναι μία καινούργια θεραπευτική προσέγγιση, που βοηθάει στην συμπτωματολογία και στην καλή λειτουργία του οργανισμού σε κυτταρικό επίπεδο για καλύτερα θεραπευτικά αποτελέσματα, ανεξαρτήτου θεραπευτικής αγωγής.

Με το «Patching” μπορούμε και διεγείρουμε βελονιστικά σημεία του σώματος, όπως με τον βελονισμό χωρίς παρενέργειες, εύκολα και με ασφάλεια για τον λόγο αυτό η μέθοδος αυτή είναι φιλική και εύκολα εφαρμόσιμη από επαγγελματίες υγείας, αλλά & από απλούς χρήστες.

Με την μέθοδο του «Patching” ανοίγονται επιπλέον θεραπευτικοί, & επαγγελματικοί ορίζοντες, που μπορεί να αξιοποιηθούν!  Η επιχειρηματική δραστηριότητα που μπορεί να αναπτύξει κανείς είναι εξαιρετική, ιδιαίτερα στις μέρες μας, και στηρίζεται στην γενναιόδωρη franchising δομή της Lifewave για την διάδοση της καινούργιας τεχνολογίας της, βοηθώντας τους ανθρώπους να αποκτήσουν καλύτερη ποιότητα ζωής.

Το Β. Αslanis Training Team & οι Lifewave Leaders, έχουν αναπτύξει, ένα σύστημα εκπαίδευσης «Patching”  επαναστατικό &  αποτελεσματικό σε 7 βήματα, «Τα 7 βήματα της επιτυχίας» για την εκπαίδευση των ΜΕΛΩΝ.
H σειρά & ύλη των μαθημάτων, έχει τη σημασία της. Δίνεται η δυνατότητα στο κάθε μέλος να προχωράει σύμφωνα με το δικό του βηματισμό, όμως σταθερά και με συνέπεια μέχρι το τέλος των μαθημάτων, χωρίς να χάνεται, ώστε να μπορεί να πετυχαίνει τον στόχο του, όποιος και εάν είναι. αυτός!

Σε κάθε ΒΗΜΑ υπάρχουν videos, αρχεία mp3 των μαθημάτων για την παρακολούθησή τους ακόμα και από το κινητό, καθώς και επιλεγμένα χρήσιμα αρχεία ύλης σε μορφή pdf.