Αγαπημένοι φίλοι της καλής υγείας & ομορφιάς,
Για το καλοκαίρι σας προτείνω να φοράτε το πρωί όταν βγαίνετε έξω για δουλειές ένα patch γλουταθειόνης στο βελονιστικό σημείο GV14 (κόκκαλο σβέρκου) ώστε να προστατεύετε τον εαυτό της από την κακή ενέργεια του ήλιου χωρίς όμως να του στερείτε από την ενεργοποίηση της βιταμίνης D3 και πολλών άλλων αντιοξειδωτικά που μπορεί ο οργανισμός να παράξει μόνος του και γρήγορα με την βοήθεια της γλουταθειόνης χωρίς ηλιακά εγκαύματα, βελτιώνοντας έτσι υγεία και ομορφιά με τον πιο φυσικό τρόπο. Θα αποκτήσετε ένα όμορφο δέρμα με υπέροχο χρώμα από τον ήλιο που θα μείνει πάνω σας!
Όταν το επίθεμα είναι εκτεθειμένο, οι υγροί κρύσταλλοι που περιέχει καίγονται πιο γρήγορα. Άρα, βοηθάει να φοράμε καπέλο ή ρούχο που το καλύπτουμε, σε διαφορετική περίπτωση τo αλλάζουμε πιο συχνά.
Όταν πάτε για μπάνιο να φοράτε το επίθεμα της γλουταθειόνης κάτω από το μαγιό στα βελονιστικά σημεία CV 3,4 δηλαδή κάτω από τον ομφαλό προς τα γεννητικά όργανα κολλημένο ή ακόμα και χωρίς να ξεκολλάτε το αυτοκόλλητο.
Στην τσάντα σας να τα τοποθετείται σε δροσερό μέρος μέσα σε μεταλλική θήκη ή σε αλουμινόχαρτο και ποτέ στις τσέπες γιατί όπως είπαμε ενεργοποιούνται από την θερμοκρασία του σώματος. Βεβαίως και θα πρέπει τηρείτε τους κανόνες υγιεινής όταν πάτε για μπάνιο και να κάθεστε κάτω από μία ομπρέλα.
Το βράδυ να φοράτε ένα επίθεμα καρνοσίνης για ανάπλαση των ιστών που βοηθάει απίστευτα στην λείανση των ρυτίδων και ακόμα καλύτερα και το επίθεμα της μελατονίτης “silent night” για να κάνετε τον ύπνο του δικαίου, γεμάτοι ενέργεια την επόμενη ημέρα που σας περιμένει δραστήριους & αποφασιστικούς με αυτοπεποίθεση!
Να ΘΥΜΑΣΤΕ ότι δεν χρειάζεστε αντηλιακές λοσιόν, ΜΠΛΟΚΑΡΟΥΝ την βιταμίνη D3 και το φως που εμποδίζει στην επούλωση του δέρματος έτσι το σώμα δεν μπορεί να κάνει ανάπλαση και έχουμε πρόωρη γήρανση. Εκτός αυτού τα χημικά συστατικά στις αντηλιακές λοσιόν, βλάπτουν σοβαρά την υγεία.
Ως γνωστόν η γλουταθειόνη ενυδατώνει τα κύτταρα, τα προστατεύει (protect) από την φθορά του χρόνου, και διώχνει τις τοξίνες σαν τον μεγαλύτερο σκουπιδοφάγο του οργανισμού.
Η φυσική ομορφιά δεν θέλει κόπο, θέλει τρόπο & γνώση! Εnjoy this day,
η φίλη σας, Βetty