Καλά Χριστούγεννα!

H ημέρα των Χριστουγέννων πλησιάζει με γοργούς ρυθμούς!

Καταλαβαίνω το πόσο πολύ απασχολημένοι είστε με τις τελευταίες προετοιμασίες των γιορτών. Ανεξάρτητα όμως με αυτό, θα ήθελα  προσωπικά να σας ευχηθώ για τα Χριστούγεννα.  Στην πραγματικότητα, θέλω να κάνω κάτι καλύτερο από αυτό. Θέλω να σας δώσω ένα ΔΏΡΟ.

Συμφώνησα με την Ομάδα μου να δώσουμε ένα ΔΏΡΟ, για όλους όσους συμμετείχαν στην αποστολή μας για να προσδώσουν αξία σε ανθρώπους, που πολλαπλασιάζουν την αξία τους σε άλλους.

Ήθελα να σας δώσω κάτι που θα σας προσδώσει τεράστια αξία καθώς θα αρχίσετε το 2018. Και γι αυτό σας δίνω έναν ΟΔΗΓΌ, για τον προγραμματισμό των ΜΕΝΟΎ & την προετοιμασία με τα ΨΏΝΙΑ της ΝΟΙΚΟΚΥΡΑΣ, που εφαρμόζεται με μεγάλη επιτυχία στο πρόγραμμα «ΑΞΊΖΩ – Πρόκληση 30 Ημερών – για τον καινούργιο Σας εαυτό». Είναι εντελώς δωρεάν με εύκολη πρόσβαση.

Κάνετε κλικ, https://bettyaslanis.gr/contact-us/ για να μπορέσουμε να σας το στείλουμε.

Στη ζωή μου, έχω διαπιστώσει ότι η καλύτερη εποχή του χρόνου είναι η εβδομάδα που χρησιμοποιώ για να προβληματιστώ για το επόμενο έτος. Αξιολογώ τους τρόπους με τους οποίους επένδυσα το πολυτιμότερο περιουσιακό μου στοιχείο – το χρόνο μου – και αναζητώ τρόπους βελτίωσης για το επόμενο έτους. Περνάω επίσης χρόνο σκέψης για τις επιτυχίες που είχα και τα μαθήματα που έμαθα τους τελευταίους 12 μήνες. Αυτή η πρακτική όχι μόνο δημιουργεί επιτυχία για το επόμενο έτος, αλλά συχνά επαναπροσδιορίζει την επιτυχία.

Έχω πει συχνά ότι ο καλύτερος δάσκαλος δεν είναι η εμπειρία, αλλά η αξιολόγηση της εμπειρίας.  Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο ο ΟΔΗΓΌΣ με τα ΜΕΝΟΎ & τα ΨΏΝΙΑ της ΝΟΙΚΟΚΥΡΆΣ, σχεδιάστηκε για να σας διδάξει πώς να σκέφτεστε με σοφία και σαφήνεια για έναν καλύτερο προγραμματισμό πριν πάτε για ψώνια, αφού πρώτα ελέγξετε τις ανάγκες σας και οργανώσετε το πρόγραμμα της διατροφής σας, τα μενού σας και τις ανάγκες του σπιτιού σας, ώστε να κερδίζετε χρόνο & χρήμα σαν να είχατε μία οικονόμο στο σπίτι σας!

Απολαύστε αυτό το ΔΏΡΟ και κάντε κάτι εξαιρετικό για την ανάπτυξή σας αυτήν την περίοδο. Καλά Χριστούγεννα! Θα σας δούμε στο Νέο Έτος!