Κάθισα με τον υπολογιστή στην αγκαλιά μου για περίπου δύο ώρες το πρωί και στη συνέχεια σταμάτησε για λίγο για να κάνω  κάποια άλλα πράγματα που έπρεπε να κάνω. Όταν πήγα πίσω στο γράψιμό μου, αποφάσισα να καθίσω σε ένα διαφορετικό μέρος του σπιτιού μόνο για την αλλαγή. Επέλεξα μια θέση που είχε άφθονο φως, όπου θα μπορούσα να βλέπω έξω από το παράθυρο. Μικρά , εύκολα πράγματα που δεν κοστίζουν τίποτα, αλλά είναι πολύ πολύτιμα.
Καμμιά μέρα δεν θα πρέπει να είναι συνηθησμένη,  εάν συνειδητοποιήσουμε ότι είναι η ζωή μας είναι δώρο.  Έχουμε ακόμα μια ημέρα να ζήσουμε και να απολαύσουμε. Αυτή είναι  μια εξαιρετική στάση που μπορεί γρήγορα να μετατρέψει μια συνηθισμένη μέρα σε μια φανταστική περιπέτεια. Αν αρνηθούμε να την απολαύσουμε, τότε δεν θα είναι λάθος των άλλων, αλλά δικό μας.
Θα ήθελα να προτείνω να αναλάβουμε την ευθύνη της δικής μας χαράς και ποτέ ξανά να μην δώσουμε την δουλειά αυτή σε κάποιον άλλον να την κάνει για εμάς.  Να προσθέσουμε λίγο ποικιλία στη ζωή μας για  να σπάσουμε τη ρουτίνα, κάνοντας διαφορετικά πράγματα από τώρα και στο εξής.  Όταν το κάνουμε, να  περιμένουμε ευλογίες πολλλές να έρθουν στην ζωή μας, γιατί το συνηθισμένο θα γίνει ασυνήθιστο!