Εάν δεν έχετε γράψει τους ΣΤΟΧΟΥΣ σας για το 2016, μπορείτε να το κάνετε τώρα. Όμως προσοχή, πριν γράψετε τους στόχους σας, θα πρέπει να έχετε κατά νουν έναν σοβαρό λόγο, ένα PUSH GOAL, που σας ωθεί να το κάνετε, βρεστε τι είναι αυτό και γράψτε το στο χαρτί. Στην συνέχεια σημειώνετε τι θα πρέπει κάνετε για να πετύχετε το δικό σας push goal. Στο τέλος, σημειώνετε τι θα πετύχετε με την ολοκλήρωση του push goal.  Tώρα είστε έτοιμοι να γράψετε τους στόχους σας!

Όταν γράφουμε τους στόχους μας στο χαρτί γίνεται κάτι μαγικό, γιατί δηλώνουμε την αποφασιστηκότητα και την θέληση μας για μία καινούργια αρχή που τόσο πολύ θέλουμε να συμβεί στην ζωή μας. Σκεφτόμαστε λοιπόν σήμερα και γράφουμε όλους τους στόχους μας σε σχέση με το δικό μας Push Goal,μας χωρίς ενδοιασμούς, δεν θέλουμε άλλες αναβολές. Υπενθυμίζουμε στον εαυτό μας ότι ποτέ δεν είναι αργά για μία καινούργια αρχή και ξεκινάμε!

Τώρα, για κάθε έναν από τους στόχους μας, καταστρώνουμε μία στρατηγική, γιατί δεν αφήνουμε τίποτα στην τύχη. Συνειδητά, διαλογιζόμαστε και γράφουμε στο χαρτί “τι θα πρέπει να κάνουμε για να πετύχουμε τους στόχους μας”, γιατί είμαστε έξυπνοι άνθρωποι και αποφασισμένοι να πετύχουμε.

Πάμε τώρα από την ΘΕΩΡΙΑ στη ΠΡΑΞΗ και σημειώνουμε κάθεβδομάδα τα αποτελέσματα που πετυχαίνουμε κάθε φορά από κάθε στόχο σύμφωνα με την στραγητική που έχουμε καταστρώσει. Είμαστε αποφασισμένοι να πετύχουμε, γιατί φέτος θα είναι η δική μας χρονιά, που θα μας οδηγήσει στην δική μας επιτυχία. Εξετάζουμε το γιατί και επαναφέρουμε τους εαυτούς μας σε τάξη στο τέλος της εβδομάδας.

Στα BROADCASTINGS, που έχουμε ετοιμάσει για εσάς μέσω διαδικτίου, θα σας διδάξουμε το τρόπο και την στρατηγική που θα σας οδηγήσει στην δική σας επιτυχία με διαφορετικές προσεγγίσεις και μεθόδους, που στηρίζονται σε καινούργιες τεχνολογογίες & γνώσεις. Το μόνο σίγουρο είναι ότι μπορούμε να πετύχουμε περισσότερα πράγματα όταν τα κάνουμε μαζί μ’ άλλους ομοϊδεάτες.

Γνωρίζετε κάποιους που έχουν ΜΕΓΑΛΟΥΣ ΣΤΟΧΟΥΣ για το 2016;  Τότε, μοιραστείτε το μήνυμα αυτό μαζί τους για να σας θυμούνται μια ζωή!