Αποφάσεις, αποφάσεις … ΔΙΑΜΑΝΤΙΑ ή ΠΕΤΡΕΣ; Eμείς διαλέγουμε για να μαθαίνουμε!
Τι κρίμα να προσπερνάμε ανθρώπους που έρχονται στην ζωή μας για να μας κάνουν πολυτιμότερους, ενώ εμείς συνεχίζουμε αβίαστα με ανάρμοστες συμπεριφορές και με το μπιμπερό σταθερά στο στόμα.

Μην λυπάστε, αλλά να χαίρεστε γιαυτό που είστε. Σε τελική ανάλυση οι άνθρωποι αυτοί δεν κλέβουν εσάς, αλλά τον ίδιο τους τον εαυτό ……..εσείς πολύ απλά δεν θα πρέπει να τους το επιτρέπετε με την ανοχή σας ….. μήπως και πετάξουν το μπιμπερό & ζητήσουν στερεά τροφή, που τόσο έχουν ανάγκη!

Κάποιος λέει “ΑΜΗΝ και πότε”, όχι ΠΟΤΈ, γιατί όχι; Μέχρι τότε, όμως διαφυλάξετε την θετική σας ενέργεια και καταγράφετε τα γεγονότα εξ αποστάσεως. Ouchy, Ouchy ….! Δεν χρειάζεται στεναχώρια, απλά να θυμάστε ότι ποτέ κανείς δεν μπορεί να κλέψει την αξία σας, εκτός εάν τους το επιτρέψετε !!!!

Από την άλλη πλευρά, γιαυτούς που προσπερνάνε τα διαμάντια, “προσοχή γιατί μαζεύετε πολλές πέτρες και αργά ή γρήγορα δεν θα αντέξετε το φορτίο”, όμως και πάλι, υπάρχει λύση, πετάτε τις πέτρες και φεύγει το φορτίο! “Ποτέ δεν είναι αργά για μία καινούργια αρχή”, άλλωστε, εάν δεν πάθουμε πως θα μάθουμε; …. όλα συνεργούν στο καλό εάν υπάρχει πραγματική αγάπη μέσα μας και όχι “ΚΕΝΑ ΑΕΡΟΣ”. Ιδού το ερώτημα!