Πρέπει να αναλάβουμε την ευθύνη της προσωπικής μας ανάπτυξης. Η ανάπτυξη μας δεν γίνεται αυτόματα!  Θα πρέπει να λάβουμε τα μέτρα μας. Ποια μπορεί να είναι αυτά τα μέτρα που θα βοηθήσουν στην προσωπική μας βελτίωση; Διαβάζουμε βιβλία, ή ακούμε εκπαιδευτικά βίντεο ή ηχητικά; Έχουμε μέντορες; Παίρνουμε πληροφορίες από ανθρώπους που γνωρίζουν περισσότερα από εσάς; Ενεργοποιούμε την πίστη μας στον Θεό;

Όταν σταματάμε να μαθαίνουμε, τότε σταματάμε να αυξανόμαστε. Ό,τι και να γίνει, μην σταματάτε ποτέ να παίρνετε πληροφορίες για την ανάπτυξη των ικανοτήτων σας. Αυτά που γνωρίζουμε σήμερα δεν θα πρέπει να βρίσκονται στο ίδιο επίπεδο με αυτά που θα γνωρίζουμε τον επόμενο χρόνο. Δεν υπάρχει καμία δικαιολογία για να μην βελτιωνόμαστε.  Δεν χρειάζεται κανείς σήμερα να πάει στη βιβλιοθήκη για να μάθει κάτι. Δεν χρειάζεται καν να πάει σ’ ένα πανεπιστήμιο, γιατί με το διαδίκτυο οι πληροφορίες τρέχουν  στο σπίτι μας, απλά θέλουν αξιολόγηση και εδώ θέλει σοφία από άνωθεν!

Το διαδίκτυο μπορεί να αποτελέσει ένα μεγάλο εργαλείο που μπορεί να βοηθήσει να αυξήσουμε τις γνώσεις μας και τα ταλέντα μας για ποιότητα ζωής και ελπίζω οι γνώσεις σας στο Patching να σας βοηθήσουν τόσο επαγγελματικά όσο και προσωπικά.

Καλό καλοκαίρι &  καλή ξεκούραση με εποικοδομητικές σκέψεις!

Με αγάπη σας, η φίλη σας, Betty