Οι πόνοι της πλάτης, αντιμετωπίστηκε άμεσα με 3 βήματα & 3 επιθέματα από την Antonia J Moutafi.

1. Κυκλοφορία Ενέργειας στην πλάτη με Energy Enhancer.
2. Μέθοδος του Ρολογιού με Ιce-Wave για πόνο &
3. Καρνοσίνη για ενισχυτή & μυική μείωση του πόνου

Icewave- Carnosine – Energy και οι πόνοι της τολμηρής μας 20χρονης στην πλάτη χαμηλά στην αριστερή θωρακική μοίρα που ξεκίνησε μαθήματα ιστιοσανίδας με αετό…τέλειωσαν!

Η ιστορία ξεκινά 3-4 ώρες στο σπίτι μετά το 2ο μάθημα στην θάλασσα, με πόνους που αυξάνονταν ώρα με την ώρα κοντά στο σημείο που είχε παλιότερο ελαφρύ τραυματισμό.

Τοποθετήθηκαν Icewave με τον μέθοδο του ρολογιού στο καλύτερο σημείο όμως η βελτίωση δεν ήταν ικανοποιητική. Λόγω αυτού αν και δεν κρίνεται αναγκαίο σε παρόμοιες περιπτώσεις η αντιστροφή πολικότητας προβήκαμε σε αυτήν με την τοποθέτηση Energy στα δυο νέα σημεία κατά την κ. Betty Aslanis ψηλά στην σπονδυλική GV14 και χαμηλά GV4 ανακουφίζοντας την ολόκληρη στο επόμενο μισάωρο.

Επειδή ήταν αργά το βράδυ το κορίτσι κοιμήθηκε, την επόμενη το πρωί ήταν ήδη ελαφρά ανακουφισμένη αν και δεν είχαν γίνει άλλες τοποθετήσεις.

Προχωρήσαμε λοιπόν στις εξής απλές τοποθετήσεις:

Icewave με τον μέθοδο του ρολογιού με το σκούρο στο σημείο του πόνου και Cαrnosine κοντά στο σημείο πόνου.

Το χαμόγελό της επανήλθε μέσα στο πρώτο λεπτό και ώρα με την ώρα ξέχασε σχεδόν οτι υπήρχαν πόνοι, αναγκαστικά της το θυμίζαμε για να είναι προσεχτική στις κινήσεις της!

Έτσι λοιπόν την επόμενη μέρα ζήτησε να συνεχίσει το θαλάσσιο σπορ που λατρεύει και τώρα μπορεί να το κάνει!

Δρ Αντωνία Ι Μουτάφη, Κλινικός Διατροφολόγος – B. Aslanis Training Team