Το άγχος και οι διάφορες πιέσεις που λίγο πολύ όλοι αντιμετωπίζουμε στη ζωή, εμένα συσσωρεύονται στην πλάτη. Παρόλα τα μασάζ στα οποία κατέφευγα κατά καιρούς, η ανακούφιση ήταν παροδική και στο τέλος ανύπαρκτη.

Βρέθηκα να “συνυπάρχω” με μια κατάσταση στο σώμα μου, που δεν μου επέτρεπε να στρίψω τον κορμό μου πίσω δεξιά ούτε στο ελάχιστο. Από τον μασέρ μου άκουσα πρώτη φορά για τα επιθέματα LIFEWAVE.

Έχοντας δοκιμάσει ό,τι εναλλακτική θεραπεία ήξερα (σιάτσου, ηλεκτρόδιο, κινέζικο κουτάλι, ρεφλεξολογία…) και όντας κάπως απογοητευμένη και “αποκαμωμένη” από το μόνιμο πλέον “καρούμπαλο” που κουβαλούσα στην πλάτη μου, όταν μου προτάθηκε να παρευρεθώ σε μια συνάντηση ενημέρωσης για τα εν λόγω επιθέματα, είπα γιατί όχι;

Στο τέλος της ενημέρωσης ρωτήθηκα αν αντιμετώπιζα κάποιο πρόβλημα. Είπα το πρόβλημά μου και μου τοποθετήθηκαν δύο επιθέματα (ice wave) στα σημεία που έπρεπε. Τη στιγμή εκείνη ομολογώ δεν θυμάμαι αν έγινε κάτι και αν ναι τι έγινε. Ούτε 20 λεπτά αργότερα έφυγα (με τα επιθέματα κολλημένα στο σώμα μου).

Βάζοντας μπρος το αμάξι μου, έβαλα το δεξί μου χέρι πίσω από το κάθισμα του συνοδηγού για να κάνω όπισθεν, γνωρίζοντας το πόσο επίπονη διαδικασία ήταν αυτή η πολύ απλή κίνηση για εμένα. Μα εκείνη τη στιγμή αντί για πόνο, βίωσα την απόλυτη ανακούφιση.

Η μόνη περιγραφή που μπορώ να δώσω για το τι συνέβη εκείνη τη στιγμή είναι ότι αισθάνθηκα ένα “κουβαριασμένο κομμάτι πανιού” που βρισκόταν στην πλάτη μου για χρόνια να ξετυλίγεται και να ισιώνει σε μια στιγμή, χωρίς πόνο, χωρίς ένταση. Απλά και ήρεμα. Αισθάνθηκα ότι αναπνέω μετά από πολύ καιρό. 

Σοφία – Αθήνα