Χαιρόμαστε πολύ να ακούμε προσωπικές ιστορίες με τα επιθέματα από άτομα που δεν γνωρίζουμε προσωπικά, που όμως αυτά γνωρίζουν για την καινούργια τεχνολογία, γιατί την άκουσαν από κάποιον που γνώριζε!

O Dr. Dean Clark, χειροπρακτικός, γιατρός της Ολυμπιακής Ομάδας των Η.Π.Α., και καλός μου φίλος, έμαθε για την Lifewave από μία ασθενή του καλόγρια, που χρόνια την κούραρε, γιατί είχε κάνει ολική αρθροπλαστική στο ένα πόδι και κάπως κούτσαινε.

Μία μέρα πήγε στο ιατρείο του και του είπε: Για δες γιατρέ μου πως περπατάω, δεν κούτσαινε, και του έδειξε τα επιθέματα στο γόνατο. “Τι είναι αυτά” της ρώτησε. “Ενέργεια” ήταν η απάντηση.

Ο Δρ. Dean Clark, ήταν από τους πρώτους γιατρούς, που είχε στο ιατρείο του, θεραπείες με lazer & θερμικό μηχάνημα, έτσι μπορούσε αμέσως να δει την φυσιολογία των ασθενών των. Με το ανοικτό μυαλό, που διέθετε ο Dr. Dean Clark, αμέσως μετά φρόντισε να επικοινωνήσει με την ίδια την Lifewave και να ενημερωθεί!

Σήμερα, o Dr. Dean Clark είναι μέλος της Παγκόσμιας Οικογένειας της Lifewave και μας λέει ότι χάριν των patches η καλόγρια ασθενής του, γλύτωσε το άλλο της το πόδι από αρθροπλαστική και πολλοί άλλοι (μεταξύ των οποίων και εγώ)!
Όσον αφορά για την διαφορά της θεραπείας lazer & patches, μας εξηγεί:

Τα patches, στέλνουν συχνότητες φωτός, ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗΣ ΕΝΤΑΣΗΣ, αντιληπτή από το σώμα, που δεν μπορούν να βλάψουν, σ’ αντίθεση με τα lazer, η ένταση συχνοτήτων επιβάλλεται από τον χρήστη, με ότι αυτό συνεπάγεται.
Επίσης, με τα patch “ανοίγεται η πόρτα της θεραπείας του ασθενή και μένει ανοικτή, όλη την μέρα”, όχι μόνο την ώρα της θεραπείας, ελπίζοντας ότι αυτό θα συνεχίσει και μετά!

Το σίγουρο είναι ότι όλες οι θεραπείες μπορούν να συνδυαστούν μεταξύ τους προς όφελος των ασθενών από γιατρούς και θεραπευτές σαν τον Dr. Dean Clark!

Ας ακολουθήσουμε το παράδειγμα της καλόγριας και του γιατρού, γιατί οι ενημερωμένοι ασθενείς κάνουν καλύτερους τους Γιατρούς. Συμφωνείτε;