Επεισόδιο εμπύρετης ασθματικής βρογχίτιδας – Δρ. Δημ Γιαμαλής
Γυναίκα ηλικίας 39 ετών με επεισόδιο εμπύρετης ασθματικής βρογχίτιδας στις 20/9/2013 (θεραπεία από τον  Πνευμονολόγο με αντιβίωση για 10 μέρες , εισπνεόμενα και κορτιζόνη-Medrol- από το στόμα).

Στις 13/10/13 εμφάνισε ΟΞΎ ΑΛΓΟΣ γονάτων και καρπών. Αντιμετωπίσθηκε από συνάδελφο Ορθοπεδικό με ένεση Voltaren και με μη στεροειδή αντιφλεγμονώδες από το στόμα, χωρίς αποτέλεσμα, σημειώνω δε ότι η ασθενής ήταν ακόμη υπό θεραπεία με κορτιζόνη ( Medrol 16 mg 1/4 την ημέρα).

Επισκέφθηκα την ασθενή  στις 14/10 2013 το βράδυ και την βρήκα πολύ ανήσυχη και με πόνο >8 στα γόνατα (έσω επιφάνεια) και στους καρπούς με αδυναμία στηρίξεως (χέρια-πόδια) και μετακινήσεως στο κρεββάτι χωρίς να προκληθεί πόνος.

Ξεκίνησα να αποκαταστήσω πρώτα τον πόνο στα γόνατα με ICE WAVE (επίθεμα πόνου), χρησιμοποιώντας τις κλασσικές μεθόδους χρήσης για τον πόνο( μέθοδος ρολογιού,πόνος στη μέση, αρχή και τέλος πόνου), χωρίς καλό αποτέλεσμα για τα γόνατα. Υπήρξε όμως μία ΈΚΠΛΗΞΗ, στα 20΄ ο πόνος στον δεξί καρπό ΜΗΔΕΝΊΣΤΗΚΕ και μετά 10΄ ο πόνος στον αριστερό καρπό από >8 μειώθηκε στο 1. Συνέχισα την προσπάθεια περίπου για 2 ώρες ακόμη με αποτέλεσμα ο πόνος στα γόνατα να μειωθεί στο 4, με ΕNERGY στο Κ1 και 2 ζεύγη ICE WAVE στα γόνατα (το σκούρο στην έσω πλευρά και το λευκό στην έξω πλευρά).

Μετά 12 ώρες ο πόνος είχε εξαφανισθεί και από τον αριστερό καρπό και είχε μειωθεί στα γόνατα στο 1-2.Χωρίς άλλη εφαρμογή στις 24 ώρες ο πόνος στα γόνατα είχε μηδενιστεί και στις 36 ώρες η ασθενής περπατούσε μόνη και άρχισε να ζει κανονικά. Σημειώνω δε ότι κάθε βράδυ τοποθετούσε ένα SILENT NIGHT πίσω από το δεξί αυτί.