Για το patching, όσο πιο απλά γίνεται, είναι σαν να κάνουμε lazer με ένα μηχάνημα που λέγεται “patch” χωρίς να χρειαζόμαστε πρίζα, αρκεί να ανοίξουμε τον διακόπτη της λάμπας, δηλαδή να τοποθετηθεί επάνω μας (ρούχα, γύψου κ.α). Που τα τοποθετούμε; όπου κι αν τα τοποθετήσετε σε βελονιστικά και μη βελονιστικά σημεία θα δουλέψουν. Όταν τα βάλετε στην ζωή σας θα μάθετε να τα παίζετε, άφοβα, γιατί θα σας μάθουμε τα μυστικά του “patching”!

Σαφώς, η φωτοθεραπεία έχει πάρει τη θέση της ως μια βιώσιμη σύγχρονη ιατρική τεχνολογία.
Το θέμα αυτό θα σχολιαστεί και θα καταγραφεί σε ζωντανό broadcasting με το B. Aslanis Training Team.

Eνημερωτικά
http://www.lifewave.com/eur-en/patches.asp

Το 1903 ο Δρ Niels Finsen απονεμήθηκε το Βραβείο Νόμπελ Φυσιολογίας ή Ιατρικής για τη χρήση ενός τεχνητού πηγή φωτός για τη θεραπεία μιας μορφής Λύκος.
Φωτοθεραπεία (μερικές φορές αναφέρεται ως το φως θεραπεία ή ηλιοθεραπεία) έχει αναγνωριστεί και ασκηθεί για χιλιάδες χρόνια. Ωστόσο, η κατανόηση ότι διαφορετικές συχνότητες του φωτός που εφαρμόζονται στο δέρμα παράγουν διαφορετικά ευεργετικά αποτελέσματα είναι μια πιο πρόσφατη εξέλιξη.

Πιο πρόσφατα, η φωτοθεραπεία έχει εισέλθει στην σύγχρονη εποχή μέσα από την αξιοποίηση μορφών ενεργού φωτός, όπως το κρύο λέιζερ, LED και τεχνολογίες φωτισμού UVB. Κυβερνητικές υπηρεσίες υγείας σε όλο τον κόσμο, συμπεριλαμβανομένης της Food and Drug Administration (FDA) στις Ηνωμένες Πολιτείες, έχουν εγκρίνει τη χρήση της φωτοθεραπείας για εφαρμογές όπως ανακούφιση από τον πόνο και τη χειρουργική επέμβαση χωρίς λίφτινγκ.

Σήμερα, επιθέματα LifeWave χρησιμοποιούν μια προηγμένη μορφή της φωτοθεραπείας που δεν απαιτούν ενεργή πηγή φωτός (δηλαδή δεν χρειάζεται μια λάμπα). Αντ ‘αυτού, επιθέματα LifeWave απασχολούν ανακλώμενο φως ενεργοποιείται από τη θερμότητα του σώματος. Το αποτέλεσμα είναι μια ασφαλής, αποτελεσματική και κλινικά αποδεδειγμένη μέθοδος για να βελτιώσετε την υγεία σας