Η ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ: Με την ΜΈΘΟΔΟ ΤΩΝ ΦΑΣΕΩΝ, επικεντρώνεσαι στα θρεπτικά συστατικά του κάθε γεύματος & όχι στις θερμίδες. Η συγκεκριμένη συνταγή περιλαμβάνει υψηλά καλά λίπη & χαμηλούς υδατάνθρακες, άρα ανήκει στην κατηγορία κάψιμο λίπους
#ignite 
Όταν αλλάξεις τα γεύματα σου σε ΦΑΣΕΙΣ θρεπτικών δεν συνηθίσει το σώμα & ο οργανισμός “ακούει”. Αν μια τροφή σου φέρνει φούσκωμα την σταματάς

Είσαι πρώην λάτρης των δημητριακών;! Αυτή είναι η συνταγή για εσένα! Ρίξε κρύο γάλα αμυγδάλου από πάνω και απολαύσαι ή ρίξε λίγα σε ένα ταπεράκι και απολαύσε τα στο δρόμο !
Συνταγη: Δημητριακά Crunch Κανέλας
Cinnamon Crunch Cereal
Απόδοση παραγωγής 4 μερίδες
Μέγεθος σερβιρίσματος 1 κούπα
Χρόνος προετοιμασίας 10 λεπτά
Ωρα μαγειρέματος 20 λεπτά
Πληροφορίες για τα θρεπτικά συστατικά
Θερμίδες: 325
Πρωτεΐνη: 18,5 γρ
Λίπος: 26 γρ
Υδατάνθρακες: 9 γρ
Ινες : 4,5 γρ
Καθαροί υδατάνθρακες: 4,5 γρ
Συστατικά
1 ¼ φλιτζάνι αλεύρι αμυγδάλου
⅓ φλιτζάνι πεπτίδια κολλαγόνου
⅓ φλιτζάνι συν 1 κουταλιά της σούπας Monk Fruit Granular ή Swerve (ΞΥΛΙΤΟΛΗ, ΕΡΥΘΡΙΤΟΛΗ)
3 κουταλιές της σούπας υγρά ασπράδια αυγών
2 κουταλιές της σούπας λιωμένο λάδι καρύδας
2 κουταλιές της σούπας αλεσμένο λινάροσπορο
2 κουταλιές της σούπας αλεσμένη κανέλα
1 κουταλάκι του γλυκού εκχύλισμα βανίλιας
Κατευθύνσεις
- Προθερμάνετε το φούρνο στους 175°C
- Καλύψτε δύο μεγάλα κομμάτια λαδόκολλας με μαγειρικό σπρέι λάδι καρύδας.

- Χτυπήστε μαζί το αλεύρι αμυγδάλου, τα πεπτίδια κολλαγόνου και το ⅓-κούπα ζάχαρης σε ένα μεσαίο μπολ.Ανακατέψτε τα ασπράδια, το λάδι καρύδας, το λινάρι, την κανέλα και το εκχύλισμα βανίλιας μέχρι να σχηματιστεί μια ζύμη.
- Ρίξτε τη ζύμη σε ένα φύλλο αντικολλητικό και καλύψτε με το άλλο. Χρησιμοποιήστε έναν πλάστη για να δημιουργήσετε ένα μεγάλο τετράγωνο, περίπου 30 επί 30 εκ. και πάχος 1.2 εκατ.
- Αφαιρέστε απαλά το επάνω αντικολλητικό. Πασπαλίζουμε με το υπόλοιπο γλυκαντικό.
- Τοποθετήστε την πεπλατυσμένη ζύμη σε ένα μεγάλο ταψί και βάλτε το στο φούρνο για 17 έως 19 λεπτά ή μέχρι να ροδίσει με σκουρόχρωμες άκρες. Παρακολουθήστε τα τελευταία λεπτά για να αποφύγετε το κάψιμο.

- Αφαιρέστε από το φούρνο και αφήστε το για 5 λεπτά, στη συνέχεια χρησιμοποιήστε έναν κόφτη πίτσας για να κόψετε τετράγωνα 1.2 εκατ.
Αφήστε το να κρυώσει τελείως και, στη συνέχεια, φυλάξτε το σε σφραγισμένο δοχείο για πάγκο για έως και 3 ημέρες ή 7 ημέρες στο ψυγείο.
Enjoy
