Αυτά τα μπισκότα ανήκουν στην κατηγορία κάψιμου λίπους γιατί περιέχουν λίγους υδαντάθρακες & υψηλά καλά λιπαρά, είναι από τις αγαπημένες μου!  Είναι πολύ εύκολο να τα φτιάξετε σε μηδέν χρόνο για επισκέψεις της τελευταίας στιγμής με τον καφέ για τα παιδιά στο σχολείο για τις γιορτές & για όλη την οικογένεια . Είναι νόστιμα, χορταστικά με πλούσια και βουτυρώδη γεύση. Φτιάξτε τα και γράψτε τα σχόλια σας για περισσότερες!
Το μίγμα αυτό το χρησιμοποιώ & για βάση τάρτας για καλύτερη επιλογή & πιο υγιεινή από όλες αυτές που γνωρίζουμε.
Μπισκότα βουτύρου κανέλας
Απόδοση παραγωγής: 14 μερίδες
Μέγεθος σερβιρίσματος: 1 μπισκότο
Χρόνος προετοιμασίας: 5 λεπτά
Ωρα μαγειρέματος: 20 λεπτά
Πληροφορίες για τα θρεπτικά συστατικά:
Θερμίδες: 154
Πρωτεΐνη: 3 γρ
Λιπαρά: 15 γρ
Υδατάνθρακες: 3 γρ
Φυτικές ίνες: 2 γρ
Καθαροί υδατάνθρακες: 1 γρ

Συστατικά
2 φλιτζάνια αλεύρι αμυγδάλου
½ φλιτζάνι βούτυρο πρόβειο, θερμοκρασία δωματίου
1 αυγό
1 κουταλάκι του γλυκού κανέλα
½ κουταλάκι του γλυκού μαγειρική σόδα
1 κουταλάκι του γλυκού εκχύλισμα βανίλιας
1 κουταλάκι του γλυκού υγρή στέβια, ή γλυκαντικό από
επιλογή, για γεύση
λίγο θαλασσινό αλάτι

Κατευθύνσεις
Προθερμάνετε το φούρνο στους 150°C ( 300°F).
Προσθέστε τα πάντα σε ένα μπολ και ανακατέψτε καλά.
Ρίξτε 14 γεμάτες κουταλιές της σούπας σε ένα
αντικολλητικό ταψί. Πατήστε πάνω με υγρά δάκτυλα για να σχηματιστούν
στρογγυλοί κύκλοι (το κουρκούτι θα απλωθεί λίγο, έτσι
αφήστε χώρο μεταξύ τους). Ψήνουμε για περίπου 20
λεπτά.

Credit: Phaseitup