Συνταγή “κάψιμου λίπους” με καλά λιπαρά που φτιάχνεται σε 5 λεπτά. Την τρώμε χωρίς τύψεις & είναι ότι καλύτερο έχετε φάει σε σοκολάτα.
Αν μικραίνετε την ποσότητα φτιάχνετε υπέροχα σοκολατάκια.
ΥΛΙΚΑ
250 γραμμάρια προβειο βούτηρο
250 γραμμάρια κουβερτούρα σοκολάτα το ελάχιστο 72% κακάο
9 κουταλιές πάστα από ηλιόσπορους που φτιάχνετε μόνη σας και έχετε πάντα στην διάθεση σας σε βαζάκι (σε καλό blender 1-2 φλυτζάνια ηλιόσπορους με λίγο αλάτι & ελαιόλαδο)
15 σταγόνες υγρή στέβια
ΟΔΗΓΙΕΣ
Λοιώνετε το βούτηρο & ρίχνετε την κουβερτούρα. Το αποσύρετε από την φωτιά και ρίχνετε την πάστα από τους ηλιόσπορους & την στέβια. Ρίχνετε το μίγμα σε ένα σκεύος της αρεσκείας σας. Προαιρετικά γαρνίρετε με ξηρύς καρπούς. Μέσα στην κατάψυξη για μία ώρα και είναι έτοιμο για σερβίρισμα! Διατηρείται στην συντήρηση.
ΕNGLISH
This Recipe is for small chocolates. Double it by 4 times to make a pie.
If you have tree nut and/or peanut nut allergies, this recipe just for you!
Ingredients
- 1½ tablespoons butter or ghee
- 1½ tablespoons sunflower butter
- 25 grams 100% dark chocolate
- Vanilla stevia drops, to taste (or Swerve, to taste)
- Pinch sea salt
- Add the butter to a small pot and bring to a simmer for 3 minutes, or until fragrant, as if making browned butter. Remove from heat and add the sunflower butter and chocolate, s tirring until everything is melted. Add the sweetener, salt and cacao nibs, if using.
Fat Burning
- Yield6 servings
- Serving Size1 brain bomb
- Prep Time5 min
- Marinate Time5 min
- Chill Time30 min