Oι μπάρες ρυζιού είναι εξαιρετικές, μπορείτε να τις φάτε το πρωί με τον καφέ ή μεταξύ των γευμάτων αν θέλετε κάτι γλυκό.

Τα υλικά: ριζογκοφρέτες, 1 φ. ινδοκάρυδο, 1/2 φ. αμυγδαλοβούτυρο, 1/3 φ. μέλι η σιρόπι Αγαύης, 1/3 φ. λάδι καρύδας

Eκτέλεση: Bάλτε όλα τα υλικά στο mixer μέχρι να γίνουν ένα.  Φτιάξτε μικρά μπαλάκια & ρολάρετε τα σε ένα μπωλ με ινδοκάρυδο. Διατηρείστε τα στο ψυγείο για 2 εβδομάδας σε κλειστό σκεύος ή στην κατάψυξη για 3 μήνες.