Με αυτή τη συνταγή, δεν χρειάζεται να αγοράσετε ξανά κράκερς από το κατάστημα!
Τα κράκερς από σπανάκι είναι γεμάτα με πρωτεΐνες και λαχανικά & θα σας κρατήσουν χορτάτους για ώρα!
ΥΛΙΚΑ: 2 – 3 κούπες αλεύρι ψιλό αμυγδάλου, μεγάλη χούφτα από σπανάκι, 1 αυγό & πρέζα από αλάτι. (Προαιρετικά), προσθέστε διατροφική μαγιά για γεύση τυριού.
ΜΕΘΟΔΟΣ: Προθερμάνετε τον φούρνο στους 180C. Ανακατέψτε το σπανάκι και το αυγό στο mixer μέχρι να ομογενοποιηθούν, αν χρειάζεται προσθέστε λίγο νερό για να γίνει το μείγμα, δεν το θέλετε πολύ υγρό! Ρίξτε όλα τα υλικά σε ένα μεγάλο μπολ. Προσθέστε το αλεύρι αμυγδάλου, μέχρι να γίνει ζύμη. Βάζουμε την ζύμη πάνω σε μία λαδόκολλα. Προσθέτουμε μία άλλη λαδόκολλα από πάνω & απλώνουμε την ζύμη με ένα μπλάστρι. Αφαιρούμε την πάνω λαδόκολλα. Κόβουμε την ζύμη με ένα μαχαίρι σε τετράγωνα και με μία οδοντογλυφίδα τρυπάμε το εσωτερικό του κάθε τετραγώνου. Μεταφέρουμε σε ένα ταψί. Ψήνουμε στους 180 C για περίπου 15 λεπτά, οι άκρες ψήνονται πιο γρήγορα , οπότε τις αφαιρείτε λίγο νωρίτερα. Τα αφήνετε να κρυώσουν και απολαύστε τα με το φαγητό σας ή με ένα dip!
H συνταγή αυτή είναι από τις αγαπημένες μου & της οικογένειας μου. Μου αρέσει και το χρώμα!
Δοκιμάστε την και γράψτε τις εντυπώσεις σας.
Betty