Η Δρ. Ελένη Σακοράφα, αναισθησιολόγος, βελονίστρια είναι  η δυναμική γιατρός για τον άνθρωπο που ο κάθε ασθενής ονειρεύεται. Η Δρ. Ελένη Σακοράφα είναι έμπειρη patcher με ιατρείο πόνου στην Λάρισα και μέλος του Βetty Aslanis Training Team, πολλές φορές μας μίλησε για την ΑΚΜΗ στις διαδικτυακές μας συναντήσεις και μοιράστηκε μαζί μας τα “μυστικά” και τις επιτυχίες της, όπως συνηθίζεται στην Παγκόσμια Οικογένεια της LifeWave, γιατί μπορεί το patch να είναι μία αποκλειστική πατέντα, αλλά τα χέρια που τα χρησιμοποιούν είναι μοναδικά & αυτό κάνει την διαφορά!
Η Δρ. Σακοράφα, μας είχε αναφέρει πως έχει εξαιρετική επιτυχία στην ΑΚΜΗ σε προχωρημένο βαθμό από ασθενείς της, που βρίσκονται στην εφηβεία.
Συγκεκριμένα χρησιμοποιεί ένα patch το πρωί και ένα το βράδυ. Το πρωί της γλουταθειόνης 4 δάκτυλα κάτω από τον ομφαλό (CV6) και το βράδυ της καρνοσίνη στο στέρνο, μεταξύ των θυλών (CV 17).
Εναλλακτικά χρησιμοποιεί energy enhancer το πρωί εναλλάξ με την γλουταθειόνη στην πάνω πτυχή του καρπού στο ύψους του δείχτη (Sl6) & στο πάνω μέρος τους χεριού στην γωνία μεταξύ του δείκτη & αντίχειρα (LI4).
Σε ένα μήνα ο ασθενής έχει καθαρό πρόσωπο!
Η Δρ. Σακοράφα τόνισε ότι η συνέπεια και η συνέχεια της θεραπείας μέσα στον μήνα παίζει μεγάλο ρόλο.
Πρόσθεσε ότι είναι μία φθηνή αγωγή σε σχέση με τις κρέμες και τις αντιβιώσεις, που συνηθίζονται και ότι ο ασθενής θα χρειαστεί περίπου ενάμιση πακέτο επιθεμάτων τον μήνα.
Τέλος, για τους ασθενείς που παίρνουν φαρμακευτική αγωγή λόγω προβλημάτων υγείας χρειάζονται περισσότερο χρόνο αποθεραπείας ένεκα της μεγάλης τοξίνωσης του οργανισμού.
Το μόνο σίγουρο είναι ότι η καινούργια τεχνολογία της LifeWave θα πρέπει να φτάσει όλο και σε περισσότερα χέρια γιατρών – θεραπευτών με ανοικτό μυαλό γιατί είναι αποτελεσματική και όλοι την χρειάζονται. Να θυμόμαστε ότι οι ενημερωμένοι ασθενείς κάνουν καλύτερους τους γιατρούς. Σήμερα, μοιραστείτε την πληροφορία αυτή μ’ αυτούς που θέλουν και μπορούν να βοηθήσουν!
Εάν συμφωνείτε, κάντε “like” Γράψτε τα σχόλια σας!