Loading...
ΑΡΧΙΚΗ2021-04-21T19:29:41+03:00

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΗ ΛΙΣΤΑ TOY EMAIL ΜΑΣ ΓΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΖΗΣΕΤΕ ΜΙΑ ΣΥΝΑΡΠΑΣΤΙΚΗ ΖΩΗ

ΦΩΤΟΘΕΡΑΠΕΙΑ – Αληθινές ιστορίες| Προσωπική & Επιχειρηματική Ανάπτυξη | Προγράμματα Υγείας, Συνταγές, οργάνωση, ΘΕΜΑΤΙΚΑ STUDIO προς ΕΝΟΙΚΙΑΣΗ

  ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΦΩΤΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ

  Με καθοδήγηση για υπευθυνότητα σε καθημερινή βάση, το πρόγραμμα έχει σχεδιαστεί για άτομα που μαθαίνουν για πρώτη φορά, πως να εφαρμόζουν τα επιθέματα φωτοθεραπείας επάνω τους με ενθάρρυνση, δημιουργώντας υγιέστερες συνήθειες για διαρκεί βελτίωση της υγείας τους.
  Δίνονται προτάσεις μαγειρικής με «καθαρές τροφές» & εύκολες συνταγές, που βοηθούν τον οργανισμό να εφοδιαστεί με τα δομικά συστατικά, που χρειάζεται για να λειτουργήσει σε κανονικούς ρυθμούς υγείας.

  ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

  ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΦΩΤΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ

  Θα ενισχύσετε το ανοσοποιητικό σας σύστημα & θα αποκαταστήστε την αυτοπεποίθησή σας, θα ισορροπήστε τις ορμόνες σας, θα ελέγχετε την όρεξη σας, θα επαναρυθμίσετε το μεταβολισμό σας, θα μετατρέψετε το σώμα σας σαν μια μηχανή καύσης λίπους και θα καταρριφθεί η επίμονη αντοχή στην απώλεια βάρους.
  Δίνονται προτάσεις μαγειρικής με «καθαρές τροφές» & εύκολες συνταγές, που βοηθούν τον οργανισμό να εφοδιαστεί με τα δομικά συστατικά, που χρειάζεται για να λειτουργήσει σε κανονικούς ρυθμούς υγείας.

  ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

  AKAΔΗΜΙΑ

  Πρόκειται για μία διαδικτυακή Εκπαιδευτική ΑΚΑΔΗΜΙΑ για την κατανόηση των διαφόρων συχνοτήτων για την επιτυχημένη εφαρμογή των επιθεμάτων φωτοθεραπείας & να επικοινωνείτε με την κοινότητα.
  Ως μέλος του ACADEMY CLUB, θα μπορείτε να ανατρέχετε, όποτε θέλετε στα μαθήματα & να παίρνετε τις πληροφορίες που θέλετε.

  ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

  Τι είπαν για εμάς

  Έζησα μοναδικές στιγμές με νευροπαθητικό πόνο στα χέρια και στα πόδια. Ο πόνος εξαφανίστηκε σε λίγα λεπτά. Ήταν θεαματικό και απίστευτο όταν συνάντησα ασθενή με παγωμένα πόδια από το κρύο με την τοποθέτηση των επιθεμάτων τα πόδια μέσα σε 10 λεπτά ζεστάθηκαν και κοκκίνισαν! Αυτό σημαίνει την επίδραση, που μπορεί να υπάρχει στο αυτόνομο νευρικό σύστημα. Είναι πράγματα απίστευτα, είναι καινούργια τεχνολογία και χρειάζεται γνώση και εκπαίδευση. Σ’αυτό θέλω να επιμείνω. Πρέπει να υποστηρίξουμε την καινούργια τεχνολογία με την προϋπόθεση ότι είμαστε καλά εκπαιδευμένοι! Υπάρχουν και δύσκολα περιστατικά. Τα δύσκολα περιστατικά είναι δύσκολα, όταν δεν υπάρχει εκπαίδευση!
  Γεώργιος Παπαδόπουλος, Καθηγητής Αναισθησιολογίας Πανεπιστημίου Ιωαννίνων

  Σήμερα η θεραπευτική δύναμη είναι ……. Αυτοκόλλητη χάριν των  LifeWave επιθεμάτων νανο-τεχνολογίας  για ΥΓΕΙΑ ΧΩΡΙΣ ΦΑΡΜΑΚΑ!

  Βίκυ Χατζηβασιλείου, Δημοσιογράφος - Παρουσιάστρια τηλεόρασης «ΠΑΜΕ ΠΑΚΕΤΟ». Συγγραφέας σε θέματα υγείας, της best seller “νιάτα διαρκείας», «όμορφα μυστικά» & δημιουργός που site “omorfa mystika”.

  Η τεχνολογία αυτή μπορεί να βοηθήσει την καθημερινότητα μας, να βελτιωθεί η υγεία μας και να αυξηθεί το όριο ηλικίας! Τα επιθέματα ξεκλειδώνουν και ενεργοποιούν τους μηχανισμούς που βρίσκονται μέσα μας, γιατί είναι βασισμένα σε συχνότητες φωτός . Είναι προγραμματισμένα να στέλνουν διάφορα σήματα, διαφορετικού μήκους κύματα στα κύτταρα, είναι μία επαναστατική τεχνολογία, που διεγείρει την ροή ενέργειας στο σώμα.

  Φραγκίσκος Φραγκίσκος

  Ένα υγιές ποσοστό καχυποψίας θα πρέπει να υπάρχει σ ’ότι είναι νέο, αλλά να μην είναι μπλοκαριστική.  Όσο πιο συντηρητική είναι η επιστήμη, που υπηρετούμε τόσο το χειρότερο, η δε χειρουργική είναι πολύ συντηρητική. Σας λέω ότι δεν πρέπει όλοι να πάθουμε για να μάθουμε, αρκεί από τους έξι, ο ένας να πάθει για να μάθουν οι υπόλοιποι. Εάν πάθουν όλοι, αυτό είναι 100% επιπλοκή. Θεωρώ ότι πρέπει να αγωνιστούμε για να ανατρέψουμε αυτήν την νοοτροπία. Εγώ θεωρώ ότι πρέπει σιγά-σιγά να ανοίξουμε τα μυαλά μας, τους ορίζοντες μας.  Εάν και κλασσικός γιατρός, δοκίμασα τα επιθέματα και πείστηκα για την αποτελεσματικότητα της καινούργιας τεχνολογίας.

  Κυριάκος Κτενίδης, Αναπληρωτής καθηγητής Χειρουργικής ΑΠΘ

  Γειά σας!

  Είμαι η Betty,

  Λατρεύω την ΦΟΡΗΤΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ της LIFEWAVE με τα επιθέματα φωτοθεραπείας, μιας χρήσης, την έρευνα, την οργάνωση & μου αρέσει να μοιράζομαι. Το να μοιράζεσαι σημαίνει ότι νοιάζεσαι!
  Αν βρω κάτι που μου αρέσει, πάντα το μοιράζομαι!
  Η αποστολή μου είναι να βοηθάω αυτούς που δεν γνωρίζουν για να γίνουν πιο υγιείς, πιο αισιόδοξοι, πιο μεταδοτικοί & πιο πετυχημένοι!
  Μετέτρεψα τα προβλήματα της υγείας μου σε επιτυχία & χαίρομαι, μπορείς κι εσύ να κάνεις το ίδιο, αν με ακολουθήσεις!

  ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

  Τελευταία άρθρα

  ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ