ΒΗΜΑ 5 – Από την Θεωρία στην Πράξη

Video 1

Βελονιστικά σημεία για σεξουαλική διάθεση

Video 2

Συζητήθηκαν τα βελονιστικά σημεία για την αντιμετώπιση του προστάτη & έρπη μαζί με άλλα μυστικά γύρω από την ηλεκτρονική μας εκπαίδευση.

Video 3

Συζητήθηκαν τα βελονιστικά σημεία για περιστατικά: Σκλήρυνση κατά πλάκας, βήχα & τριχόπτωσης. Δόθηκαν διευκρινήσεις στο πρωτόκολλο του προστάτη.

Video 4

Περιστατικά Σκλήρυνσης κατά πλάκας & Ινομυαλγίας

Video 5

Διαχείριση Αλκοόλ – Μαρτυρία Μαρίας Σαρρή – θεραπεύτρια για την Ινομυαλγία και Σκλήρυνση κατά πλάκας

Video 6

Αναφορά στο προηγούμενο διαχείρισης του Αλκοόλ και καινούργιο πρωτόκολλο για την απεξάρτηση από εθισμούς όπως αλκοόλ – ναρκωτικά – διατροφή κ.α.

Video 7

Πρωτόκολλα απεξάρτησης 2 – κάπνισμα – καρδιοπάθειες – ίλιγγοι. Δόθηκε πρωτόκολλο για τον θυρεοειδή.

Video 8

Ερωτήσεις για κρίσεις πανικού, νευραλγία τριδύμου, Λεύκη, πίεση, αρθρίτιδα, κολίτιδα, κατάθλιψη & άλλες παθολογίες. Επιτυχία βελτίωση σε ύπνο, ισορροπία & κίνηση.

Video 9

Ερωτήσεις για πονοκέφαλο εκτός ice-wave. Συζητήθηκε πρωτόκολλο για πονοκεφάλους νευρολογικής φύσεως από γιατρούς της LW.

Video 10

Ερωτήσεις για Ιλίγγους, ναυτία, αλωπεκίαση, έντονη φλεβίτιδα στα πόδια και αρθρίτιδα στα δάκτυλα των χεριών. Μαρτυρία Μαρίτσα Τ, στραμπούληγμα αστραγάλου & Αθλητικές επιδόσεις μεγάλης διαδρομής.

Video 11

Ερωτήσεις: πρηξίματα ποδιών λόγω καθιστικής ζωής. Αναλύθηκε το θέμα και δόθηκε σχετικό πρωτόκολλο. Ακούστηκε μαρτυρία για ρίξιμο της αρτηριακής πίεσης.

Video 12

Μαθαίνουμε να σκεφτόμαστε μαζί σαν Patchers. Θέμα: πρωτόκολλο για ενίσχυση των νεφρών – προτάσεις για συζήτηση, βρίσκουμε μαζί την λύση.

Video 13

Σχόλια από το 1ο Συνέδριου Patching. Συνέντευξη με Δρ. Έφη Παπακωνσταντίνου & Δρ. Χαρά Μαρκάκη. Πρωτόκολλο David Schmidt για ανακούφιση από αλλεργίες. Μαρτυρία περιστατικού με πυρετό μετά από υπερατλαντικό ταξίδι.

Video 14

Ανακεφαλαίωση από την διάλεξη του Dr. Dennis Lobstein, MTCM, PhD από την κ. Πόπη Κεφαλούκου, λογοθεραπεύτρια. Μιλήσαμε για την ΑΚΜΗ & δόθηκε πρωτόκολλο για όμορφο δέρμα.